Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadamo se da su napravljeni i odredjeni koraci u polju plasticne hirurgije, da ubuduce ne gledamo lica poput Kerijevog. Izgleda da svi u americkoj administraciji cim potpisu ugovor sa djavolom, dobiju i odgovarajucu njusku.
Znam, Dunja. Lice je ogledalo duse, pa mi je interesantno kako Olbrajt, Ramsfeld, Dik Cejni, Kondoliza Rajs i ostali imaju sasvim odgovarajuca lica.
Ma nevalja ti monitor.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Muko moja pa ovaj plaće od tuge :(
u paketu ponuda palestincima,zaboravili su da im stave kondome i antibebi pilule da se slabije razmnozavaju a i neke pilule za samokontrolu i stvaranje radne navike
....pa njega treba kesom pokrivat na pregovorima... ...valjda ga zato i šalju, da prepada sagovornike..?! 👺
Evo kako stvari stoje : http// liberalbih.blogspot.com
MRS SCENE JEDNO CAFIRSKO-CIONISTICKO...........
@lilymilly.I LOVE JASENOVAC
Najbolji korak kojeg USA moze napraviti je da prestane glumiti svjetskog policajca i da prestane podrzavati Izrael. I eto mira u svijetu.
@lilymilly.MA DUVAJ GA
ZIVJELA USA I EU
https://www.facebook.com/photo.php?v=10204417692186531&set=vb.1357836194&type=2&theater
sta zidovi rekli samo jos da pobiju 10000 i sruse tolko kuca pa ce popustit pa za par mijeseci opet ofirno odjednom sve pobit majku li vam fasisticku