Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo cvijeće nedužnim žrtvama, ne pomaže, a trebali bi i znati da će žrtava sigurno biti još, iz razloga da se ne da primijetiti, da je Amerika imalo shvatila stvar uzroka i promijenila kurs vanjske politike, koja se kreira pod jakim uticajem jevrejskog lobija, prema arapskim zemljama koje je američka mašinerija uništila.
Ovo ko u Srebrenici. Prilika da iskoriste tude muke za svoju politicku karjeru.
Da se hoce ova dvojica dogovoriti da zajednicki zbrisu sa lica zemlje sve Azijske kozojebe, i Tursku i Saudiju i Katar i UAE i sve koje podrzavaju ove psihopate.
Mate AMIN
@Denin60 ko o čemu, polutan o srbima
И Бакир и Кавазовић су јутрос проучили фатиху за возача камиона.
bakir je zna se kurvin sin alija peder dovodio vehabije i teroriste davao im državljanstvo
Ovako su isto položili cvijeće pred turskom ambasadom....
S obzirom koliko imamo priliv arapa i turaka u Bosnu masovno kupovanje zemljista i ostalog bit ce i kod nas veselo po pitanju napada i ubijanja od strane bombasa koji dolaze iz Arabije
@nosilaihdrina vi ste u granicama BIH. Nemat se vi šta pitati, vi ste samo entitet bijedni...
@nosilaihdrina entitet ba