Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Učinit će Iran sigurnim mjestom, ali što se svijeta tiče, nema tu sigurnosti dok god Amerika pendrekom maše i pušta svoje izraelsko pseto da ujeda koga god hoće bez straha od bilo koga.
uništenje izraela i amerike učinit će svijet boljim i sigurnijim mjestom za život
zbog takvih poput tebe amerika i izrael i treniraju strogocu. Nema te velike sile koja nije tenirala strogocu. il si gore il si dole. odozgo je ljepsi pogled.
Trenutni poredak sigurnosti pokazuje da je USA na veoma niskoj razini sigurnosti po svoje građane. Nema riješenja ili nema novca.
SIEG HEIL
ćuj ovog sjedolikog majmuna...
Ovome se u očima vidi da mu nije vjerovat!!!
Ma ja, nek je Iran prijetnja po sigurnost u svijetu, a Izrael nek radi sta hoce! KERI keru nismo mi glupi ko Amerikanci!
svjet bi bio jako sigurno mjesto da vi svoj americki nos ne gurate gdje god stignete!!!
Mene samo interesuje hoce li gorivo pojeftiniti?!
ma mrš stoko
DA JE IRAN NAJVECA OPASNOST NA SVIJETU VJERUJU SAMO TVOJI DEBELI AMERI. Smrt americi i izraelu!!!
frajer treba stavit kutiju na glavu
E valahi mnogo ti hvala "Veliki brate" sto bdijes nad nasim glavama i sto se brines za ovaj dunjaluk.
nisam za bilo kakav oblik nasilja, ali bi volio da iran napravi nuklearku, i to čim prije