Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i kod nas je isto...samo sto mi imamo oko stotinjak sejkova ili kako se to kaze kod nas begovskih porodica, tj. prijeratni kriminalci, mesari, milicijoneri, vodoinstalateri,sumari, cobani, itd.
Jest opet kod nas nešto bolje s "demokratijom" i pravom građana da biraju one koje žele. Stvarno ekstra živimo, svjetlosnim smo godinama ispred Katara. (:
Tata-sin-unuk i opet iznova... ,bem te zivote!Koji "moralisti" gnjide!!!
Svaka cast Emiru, tesko se vladari odricu krune.
Pa i nije je baš daleko "odbacio" ! ; )
U pravu si, ali nije dugo ni cekao. Pogledaj kraljicu, ko kornjaca, al ne popusta.Mislim na Englesku.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Sine, ostavljam ti u Amanet Manc. City , a ti nastavi trositi pare za lijepe trkace konje (fudbalere)
Hajde Obama,gdje si sad sa svojom demokratijom.Pokorio si Libiju,Egipat evo vidimo pokusavas i Siriju ali ti nece uspjeti...Ah pardon oni su tvoji saveznici tu je sve legalno...
cuj to.... a ja se pravo "ponado" :)