Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzeli lovu i kad se blizi kraj SP, lafo istrage neke da oblate Katar.
Vi se izgleda sad probudili da objavite clanak. Qatar otkupio prvenstvo. Sad je njihovo i mogu da rade sta hoce, nema plakanja. Njihova zemlja, njihova pravila. A to sto su placali potkupljive politicare to je ta Evropa. Tako da ....uzivajte
Ljepuskasta a kucenica.
Kazu da riba smrdi od glave...
Ko je ova lijepa dama?
mogla je bit i pjevacica i manekenka, zaradila bi brdo para. vako se mora jeftino prodavat arapima
Jah, po prvi puta u istoriji su davani pokloni i vršeno lobiranje...
Dobro jutro. Hahaha, sege, pa to se ljudi dragi zna jos otkad je Sarkozic bio precjednik Franc. Bas interesantno da ste digli glas sad kad je prvenstvo u toku. Gdje ste bili prije? Pojela maca jezik?
pa ništa čudno, 1999 godine kompletna Evropska komisija je bila prisiljena da da ostavku zbog korupcije !!!
Koje licemjerstvo, u Njemackoj migranti iz trecih zemalja se snalaze sami dok se izbjeglicama iz Ukrajine odma dodjeljuju stanovi
Zasto licemjerstvo? Prvi su pozvani u njem i ostace dok traje rat. Tako su smjestali i nase ljude. Svi ostali i trebaju da se snalaze.
Zadnje veliko takmicenje koje je organizovano ne bez, ali sa umjerenom korupcijom su ZOI84 u Sarajevu. Nakon toga, sve olimpijade, svjetska i kontinentalna prvenstva su izlobirana uz ogromnu korupciju. Katar nije iznimka, ali je u posebnom centru pažnje jer se radi o islamskoj zemlji.
Sve bih joj oprostio😅
Iz članka smo naučili da ima dozvoljeno i nedozvoljeno lobiranje tj korumpiranje zvaničnika i osoba sa uticajem. To nadalje znači da imaju pokloni koje prijavite i one koje ne prijavite. Svejedno je što su pokloni isti, novac, putovanja i sl. samo treba poštovati proceduru i iste registrovati u sistemu. To vam daje status lobiste, tj. osobe registrovane za registrovanu i legalnu promociju vlastitih interesa tj. korupciju. Trebali su se registrovati, to bi umnogome promijenilo stvari.
Davani novac i pokloni su i preuzimani s necije strane.
Evo, djeco, vidite da se ne isplati biti korumpiran.
Mozda ona nije nekom dala kome je trebala...
Kazu najbolje prganizovan mundijal do sada, kakve su ovo price sada