Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1992 god. su Europske tv-kuce prenosile u standar paketu i tu tv Al-Jazera. Tada, i te kako se znalo za tu tv. Dakle, ne pisite nesto o cemu nemate pojma. Nije ni cudo kad ste vi, Sarajevo-x.com novorodjencad, jos u pempasu.
isto vnogo ko i cnn
za Qtel 1 i Qtel2 definitivno ne zna niko ni u kataru! otkad je Qtel televiziski kanal? ti mozda jesi zivjela u Kataru ali nisi bas bila informisana o mjestu boravka. kanali su QTV 1 i QTV 2 govori se o televizijskoj kuci oni strpali u jedan lonac i kasetne mine i nacionalni identitet...
Nije dao ostavku nego je dobio otkaz!
Al Jazeera je definitivno najbolji informativni kanal danas. Ne znam kakvi ce biti kod nas, ali im je engleska tv prva liga. A ovaj covjek pismeno izgleda, mislim da je poznat u arapskom svijetu.
Bagra izdajničko-balijska, baš je onako kao je najavio Poslanik s.a.v.s.: \"Kada moga ummeta bude na svijetu kao što na plaži zrna pijeska, bit\' će istovremeno i najslabiji ikada!\" (misli se na složnost, bratstvo itd.)
Hoće oni u Bosnu, eto im sad...
nisam bas sigurna s obzirom da ih amerikanci kontrolisu ( u Perzijskom zaljevu imaju svoju najvecu vojnu bazu, upravo u Dohi). 90\'tih za Qatar se puno nije znalo ali bilo je mirno i ljudi su bili susretljiivi i osjetljiviji na druge...sada se jako gradi i raste i ponosna sam uglavnom na sve sto rade (npr. Al-Jazeera) ali polako gube svoj identitet, pokusavaju da kopiraju Dubai. po mom misljenju, bilo bi bolje da malo uspore i da cuvaju svoj duh..i nikad mi nece biti jasno zasto je Qatar u UN-u glasao za kasetne mine (valjda direktiva od Amerike, posto su oni protiv zabrane)....
ode na bolje...
izvini ali 1992 godine. denitivno nije postojala al-Jazeera, ..jedini kanali koji su tada bili u Qataru su bili: Qtel 1 i Qtel 2..i niko za ove kanale van Qatara nije ni znao. znam to jer sam zivjela tamo. Al-Jazeera je dosla poslije, kad je stari Al-Thani bio svrgnut s vlasti, od strane sina...tada je Qatar polako poceo da se mijenja..jedino jos nisam sigurna dal\' na bolje ili gore..
nisu napisali da se nije znalo prije za tu tv, vec su napisali da je postala pozantija nakon 2001... :P polahko citaj pa ces shvatit :p