Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro, hajde da kazemo da je taj \" sporazum postojao. pismeni ili usmeni, svejedno. PA STA ONDA. i da je postalo hiljadu takvih sporazuma niti jedan od njih ne umanjuje zvjerstva sto ih je pocinio, i neka to neko ispituje ako treba, a trebalo bi. samo i to treba da ide nevezano za pokolje koje je ovaj, sada jadni covjeculjak, naredio i izvrsio. Cak sta vise, jaka logika potvrdjuje da, ako je i bilo tog sporazuma, onda se stvarno u pitanje dovodi postojanje RS-a. will see.
Sta jedan monstrum ima da sumnja kako ga nije stid da se uopste javlja ,jebo on svog cacu mrtvog u guzicu prljavu a t icetnikos jebo te tvoj predsjednik u dupe i mamu ti jebo ,ma trebalo bih jadnog jadovana u zatvoru za muda objesiti pa u tu celiju pustiti 10 stakora da mu ih malo grickaju mamu mu jebem cetnicku
POKAZI IM JOS JEDNOM PREDSEDNICE NAS !!!