Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan on gdje ce mu ostatak zivota proci pa nije sve u jelu i stolicama i televiziji ,ali sta ces obicno se covjek vraca na ono sto je i u djetinstvu imao i nista drugo osim jesti pitit i koju ponjavu imati. Zato ce drugi zajedno sa djecom uzivati kao ronhil i njemu slicni,a zlocinac ce po rasporedu casova hahaha svoju djecu vidjati i to ce bitit sve do kraja zivota. Tek ce tada vidjeti sta je napravio da ono za sta se borio na sve ludjacke nacine drugome ostavio da uziva luda jedan cetnicki iskompleksirani.
DAVIDE MORATE PRIZNATI DA STE SVI RODŽENI KAO MUSLIMANI,AKO NISTE ZAŠTO ONDA DJECU KRSTITE KAD SE RODE.
ljudi nemojte se zavaravati pa vi niste vojnicki osvojili zapadnu bosnu,to znaju svi vojnici armije bih koji su ucestvovali u ratu,zna se da je taj dio bosne prodat i stanovnistvo Sanskog Mosta trebalo je biti zrtvovano za Srebrenicu,al sva sreca sto je u zadnjem casu stigla 6 sanska pa vas je otjerala sve do Kljuca i vise,a Karadzic je poslao drinski korpus koji je granatirao Sanski Most da bi se narod iselio,kao sto je na kraju i bilo,zna se da su prijedorcani 95 zabranili Karadzicu ulazak u grad iz tog razloga sto je svaki grad posle njegovog dolaska padao,odnosno prodat.ko hoce moze da proveri ovu pricu,a ja sam istiniti svedok tog desavanja,a vi se raspitajte .poz
Pravda je spora ali dostižna. U ovom trenutku je najvažnije da je na pravom mjestu,PRED LICEM PRAVDE, Za sada ce to biti polovična priča, a kad dodje još i Ratko tada bi trebala priča da se kompletira. Domači sudovi če ja se nadam odraditi sve ostale koji imaju veze sa GENOCIDOM i ostalim zločinima počinjenim na našim prostorima.
ZA OVOG GDL, DA NAS ZAPAD NIJE ZAUSTAVIO 95 BANJA LUKA BI BILA SLOBODNA ZA PAR DANA A MOZDA ZA MJESEC I CIJELA BIH I MI DANAS NE BI PRICALI O OVIM TEMEAMA NEGO BI BIH BILA NORMALNA DRZAVA CJELOVITA A SRBE NE BISMO PROTJERIVALI ONE KOJOI BI PRISTALI DA ZIVE U NORMALNOJ DRZAVI , A ONE KOJI SU UKRVAVILI RUKE STIGLA BI PRAVA KAZNA.
Dajte vise nemojete o ovome...znate li vi da ste nastali od Srba???Citajte malo...predlzem vam DANAK U KRVI....Ato da bi ste oslobodili Bosnu to macku o rep okacite...zasto Igmana i onih granatiranja u vasu korist...sve po Srbima...zar ne???Zasto to???Sto ste niste borili nego ste plakali strancima,molili za pomoc....jel da???Ubijali ste svoj narod da bi od Srba naprawili zlocince...Markale....niste u pravu....
ma bravo sahbaz ;)
ja davida glupana hahaha
KAD GA OSUDE ZA GENOCID ODE RS U KURAC... DAVIDE GDJE CES ONDA MORAT CES BITI LOJALAN BOSNI ILI SELIT U SRBIJU.
sta se svadjate sa kompleksasima kada se zna da \"srpska\" krv ima najvise gena od bugara turaka i siptara ma zdraaaavo sto bi djuro reko
@DAVID E to će vam sigurno pomoći za bolju budućnost, a i Jadovan je sigurno sad presretan zbog toga. Ma presmiješno! :-)))
RADOVANE STA BI HTIO VISE POLA BOSNE CIRILICU PISE
@DAVID Ma pusti se ti te šuplje priče. Mi smo svi dobo izmješani na ovim prostorima. Ne znamo svoje porijeklo od trećeg koljena pa nadalje. Pogledaj eto te svoje Srbe pa reci da li isti liče na plavokose i plavooke Slavene svijetle puti. Meni se ipak čini da izgledom nekako više bacaju na Turke ;-)
znas sta davide meni je drago sto je moj pra pra dedo primio islam, pa cemo vam biti trn u oku i vama i evropi dok je svijeta i vijeka
PROVJERI SVOJE KORJENE I RASPITAJ SE CIJI TE JE KURAC NAPRAVIO DAVIDE TURSKI NARAVNO . DA NIJE BILO TURAKA NE BI NI SRBA.