Pismeno potvrdio
0
Karadžić će se braniti sam
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi, pa cim se vi to hranite da toliko zla i nadri-istina mozete da unesete u svoje rijeci. Pa citav svijet je vidio ko kolje, ko suta odsjecenu ljudsku glavu. Prestanite da zivite u lazima koje naduvavate u ovim forumima, po onoj staroj -vise puta ponovljena laz postaje istina, jer nije tako.Istina je jedna, i spora, kako kazu, ali dostizna. Zar se ne bojite istine?!
pa sta ?ko\' on neki covjek.zelim mu da se ziv raspada a ne moze umrijeti,majku mu iebem!!!!!!!!
A stavrno Miro ko ga to majke ti stiti? Okrenula se Amerika u ratu protiv njega kad je snabdjevala zlocince da unitste srpski narod a sada je oept sam.
OVAJ SA-X COM JE POSTAO ODAVNO PIČKIN DIM. Sve iste vijesti i ista sranja. Experimetisanje sa izgledom stranice, preko vijesti koje se ponavljuju non stop... PA NARAVNO DA ZNAMO DA SE KARAŽDIC BRANI SAM MORONI MORONSKI. PISALI STE O TOME.
koga vise kujac libo za jadovana treba ga zaalediti ko disneya pa za 200,300 godina suditi mozda tada bude interesantniji
Sranje od sudzenja ponovo 10 godina sudskog rastezanja Nece krscanska europa dozvoliti da se dokaze da je bio genocid nad muslimanima u europi To je bilo prijateljsko klanje I ove nase mudonje od politicara nista se nebune sto hoce da karadzica sude samo za zlocine u srebrenici kao da u bosni u drugim mjesita nije bilo zlacina
Izgleda da bi i ovo mogao biti sudski cirkus o trošku UN, odnosno njenih članica, pa i naše siromašne i uništene države. Ne možemo mu ništa, kada ga štite jači od nas. Samo se pitam: dokle tako?
para kupit ne moze..pare pare pokrecu svijet politiku i nogomet parama ja kupujem sve jahte konje zamkove ali uatmi frajeru da ti pare ne mogu kupit raju iskrenu!!