Australijski sud odlučio
0
"'Kapetan Dragan' je počinio ratne zločine"
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje li je onaj HB,da malo komentarise ovaj clanak....da nije sa onom RS.
pomozimo virtuelnoj eBiH da se odbrani od agresora http://www.erepublik.com/en/referrer/dzejs (imate moju pomoć u igri dok ne dostignete level 6)
hrvatsko sudstvo je daleko jace nego to australijsko, koje mora mjenjati zakone da bi se uskladilo s hrvatskim. oni ga jednom uhapse, te ga puste, te ga ponovo uhapse itd. hrvati postoje od sedmog stoljeca, za razliku od te lakrdije od drzave, stare jedva 200 ili 300 godina naseljene kriminalcima iz velike britanije. to vam je kopija hrvatskog golog otoka.
za ovog papka dr.kapetan. jado, tisuće godina smo imali državu, a ne sanjali, kao vi. budalo neskolovana. do jucer ste bili pod turcima. btw. otkad vam taj neskolovani seljak dragan postade kapetan, a po tvome sad i doktor. za par mjeseci ce valjda postati nuklearni fizicar.
\"Australijsko sudstvo i ne poznaje Evropske demokradske zakone itd. \" vidi se da si intelektualac
E bas ce on da hvata sapune, sluzio godinama u Legiji Stranaca, taj ti je istreniran k\'o niko.
@Čović D. hahaha, je*o li ti \"brat\" Mile majku ce*nicku u sisu! Providan si genocidni cmaru!
Ide vrijeme Božića i trebamo praštati. I ja praštam svom imenjaku iz Australije kao što sam oprostio grijehe počinjene protiv Hrvata diljem BiH, jer jedino tako možemo napraviti 3. entitet, kojeg mi za sada garantuje jedino brat Mile. Znači braćo, pospimo se pepelom i krenimo u budućnost sigurnu od stega (ovo zadnje se posebno odnosi na mene).
Ovom zlocinackom psetu/djukeli treba samo metak u celo.......i tako sa svim ce*nickim govn*ma! Zivjeli BLIJESAK & OLUJA!!!!!!!!!!
Hrvatska je clan UN i vise svjetskih asocijaca nego ta mlada drzava Australija. Ko ce bolje suditi od zemlje u kojoj je pocinjen zlocin,kao sto je hrvatska sudila avdicu pa joj se sad to vraca. Ko ce to garantovati da ce Australija pravilno suditi ovome zlocincu. Australijsko sudstvo i ne poznaje Evropske demokradske zakone itd.
samo polako \'braćo\' hrvati, pred zoru se mrzne! tisuću ljeta ste sanjali državu, ej, hiljadu godina ste sanjali, bednici jedni! samo da vidimo kolko će da traje???
pa ovome netreba sudit več se na faci vidi da je genocidaš
evo smrtskih junaka svi po KAFEZIMA još dvojica se hapse pa mogu čuvati kenguruje po Australiji koja sramota za četnike otrijeznite se i neživite u zabludi bit če vam lakše
Kako bi se ja grijo sa jednom bulom na ovoj mecavi uz vrucu rakiju...
@@Knin Priznaj genocidna gnjido, da ste naj zlocinacka nacija na svijetu, pa ce ti biti lakse na dusi cet*ickoj!