Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvojio Hercegovac 30 miliona na Lutriji, i daje izjavu novinarima. ‘Prvo što ću učiniti je vratiti dugove’, pita ga novinarka ‘A šta ćete sa ostatkom?’ -‘Ma ostali nek pričekaju šta ću im ja’
Kakv smo mi jad i bijeda, u nas tko god osvoji nešto na lutriji bira da ostane anoniman. Sažvakale bi ga sve tetke, stari prijateji i novokomponovani rođaci.
@LegitimniKrky Sazvakali bi te prvo oni "hrabri momci" s Ilidze tao sto ti otmu sve milo i drago dok im ne dadnes i ono s "zadnje decimale" sto si osvojio.
@PricefulSarajevo Pa za pare koje je osvojio može angažovati rusku mafiju da ga čuva, pa neka se neko usudi nešto probati.
Bon Truong pravi kanadanin
Ovo mu je drugi put da je ubo Lutriju. Prvi put je bio kad je dobio vizu u Kanadi :-)
samo udje i kae de mi one moje
Od danas pocinjem i ja i ne prestajem za narednih 30 godina pa valjda dobijem i ja makar po ledzima !🤣
"Strpljenje je vrlina strpljivih ljudi"...reče čombe i ode na pivu....
100.000.000 amerikanaca igra uvijek iste brojeve, i samo jedan je dobio. ostalih 99.999.999 suhih gaća kući
Tako je moj tetak, rahmet mu duši, još u bivšoj Jugoslaviji igrao nekakav loto, svaki put iste brojeve. Jednom nije stigao da uplati, njegove brojeve izvukli. Govorio je da ga je tetka, kada se vratila s posla, zatekla kako hoda po stanu kao mahnit.
super, sad ako moze prica o 100 000 onih koji cijeli zivot igraju i nikad nisu dobili ništa. tj njihov novac je uzeo ovaj covjek
nisam rekao da ih je neko tjerao, samo ljudi trebaju da znaju za one strane medalje. da ne zive u zabludi da ce dobiti. mogostruko je veca sansa da ce te udariti munja nego da ces dobiti na lutriji
I ja isto uvijek iste brojeve, al na kraju HAZIME IMAMO BINGO, ZENICA ASKE BORICA. mrs
37+ dobitak 20k KM
Pa ja te pare ne bi volio nikada da dobijem.Znam da bi se odao svim mogucim porocima.Tako da je bolje ovako rmbaciti na platu s tim da poroke ne mogu priustiti...
Pa ja ne vjerujem: samo ove sedmice ste objavili tri vijesti sa kašnjenjem od dva dana. Od koga prepisujete, Koha ditore, Avaz???
I onda ga od radosti i soka dekne infarkt… isn't it ironic?!
kod nas da dobije vec bi ga zapratila neka stranka ...
Kad se sve oduzme i sabere, za 20 godina u plusu je tačno ona 2 dolara od 60 000 002 heheh