Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma naravno ništa novo, svjetska demokratija reaguja onda kad nisu u pitanju Palestinci i ostali istočnjaci, ubrajajući i nas.
Ukrajina je velika riba, Palestina i BIH su parazitske države, zašto bi se itko borio za njihov interes, kome one trebaju i tko može od njih imati koristi realno gledano?
Zapad bi najradije da ta dva naroda nestanu, da ne moraju trošiti svoj novac na njihovo umjetno održavanje, da im sjaše s grbače...
...ništa novo,ništa novo dragi naši Ameri,ništa novo ništa novo denokratijo ovog svijeta
Vidi ti Kanad što se sili, prvo potjerala sve iranske diplomate, sad ovo...
Što ne zabrane ulazak izraelskim zvanicnicima, joj sve je ovo postalo toliko ocigledno.. vrijedjaju mi inteligenciju!
iz kojeg razloga bi to kanada napravila? kad je kanada ikad imala sukob s izraelom? nije politika dječja igra, svatko gleda samo svoje interese!
Koliko ja ovdje vidim, razlog je upotrebljavanje prekomjerne sile nad narodom Ukrajine, i sad te ja pitam, sta je izrael radio palestinskoj djeci? A mozda ti se to svidja jer si ti kao neki veliki pravoslavac ili pak katolik koji mrzi sve sto je muslimansko, ili si mozda cak neki intelektualac bošnjo pa se ti razumijes u politiku.. Ovo je sve lizanje dupeta zidovima (cionistima) naglasavam CIONISTIMA jer judaizam i ovo su 2 razlicite stvari, koji placaju ove proteste i proteste u Siriji jer im to ide u korist! To vise nije teorija zavjere, to ti je stvarnost htio ti to prihvatiti ili ne.. lijep pozdrav ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Aha,baš ste mi zabrinuti za ukrajinski narod!!!!Evo sam se sav naježio. Ja šuplje
Vidi ti i Kanada pocela da mjesa prste po svijetu.
Ti još nisi primjetijo, da Kanada sve radi šta Amerika kaže. A da je Amerika pseudonim za mir i toleranciju, to svi znamo.
Produzena britanska ruka. Maden Maric je sinoc po ko zna koji puta objasnio neke stvari, ovaj puta "za neduzne" kijevske demonstrante, koji masakriraju policajce
PRIKAŽI ODGOVORE (1)