Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozar nije bio u Montreal-u (koji se nalazi u PROVINCIJI Kvebek) vec u malom gradicu u PROVINCIJI Ontario. Provincija nije pokrajina, ili obratno. Pisac bi trebao da pogleda tacne detalje prije nego sto pise clanak.
I tako velite u uvodnom tekstu članka da se tužan događaj odigrao baš u kanadskom Montrealu ? Ili barem nedaleko od grada. Je li baš ? Montreal je u pokrajini Quebec, a na kraju napišete da je ergela u pokrajini Ontario. Smiješno. NIje čak ni blizu. Od Montreala u Quebecu, do ove ergele u Puslinchu, Ontario, je oko 600 kilometara.