Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabogda se ne vratili iz Avganistana!
Za pare bi isao u najgore misije u Afganistanu bolje poginuti nego biti u ovoj usranoj BiH mrzim više ovu državu neko kada se zakačim malim prstom po kauču.
a kad pociste njih onda prelaze na uje i sumadijske neandertalce i eto ga ! :)
haha a oni se pripremaju:) pičkice
Nemoze se od ovih dezurnih nacionalista nista da procita stoga zelim da svim ovim harambasama natakarim Najmilije na svoj kardan a takodje i najstarije,preminule,novorodjene,bolesne,zdrave,sposobne i nesposobne. A dezurnim nacionalistima kao i Administraciji ovog ratnohuskasckog sajta zelim dug zivot u drustvu sa Rakom a svoje najmilijije gledali kako im se raspadaju.
Cijela BIH se raduje pobjedi demokracije u Afganistanu. Svaki Bošnjak će položiti svoj život za majku Ameriku i ako treba napiti se talibanske krvi jer su protiv slobode i ljudskih prava. BIH mora poslati tisuće dragovoljaca u Afganistan da pomognu slobodarskoj Americi a poslije po obavljenoj misiji napasti svim snagama islamofašiste od Bugojna do Maoče i Sarajeva.
Jale, sta se to s tobom desava u zadnje vrijeme, ispad za ispadom?
Ziku vlaha sto su se osilili, \"derite periguze\", \"karanje bula\", haha, nego de vi nama recite kako stojite sa porastom procenta kancerogenih oboljenja nakon sto su Ameri iskoristili sumsku i smrdiju kao trening mete za ciscenje svojih magacina? :)
next mission: karanje bula po te-he-he-he-he-he-ranu.
samo derite te periguze.
ajde perez, sad je vrijeme da pređeš u iran. te loje u afganistanu ste već potamanili.
daMu se nalizali
Kad vidim stranu uniformu sva ustreperim