Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve u svemu dobar text, fascinantno je to kako u Njemackoj , npr nije bilo osude rodbine nacista, osim kad isti nisu ucestvovali u nedjelima. Hitler je mogao imati brata blizanca, a npr da taj nije bio clan nacipartije niko ga ne bi pogledao krivo. To je za svaku pohvalu . Nigdje se sa generalizovanjem nije stiglo. Možda je to recept i u našem slučaju.
s.r.b.i bi trebali dosta toga nauciti od ovih njemaca
Hermann Wilhelm Göring je navodno okoncao svoj zivot samoubistvom ali istina je drugacija. Po zavrsetku rata promjenio je svoje ime u Josip Broz i vladao Jugoslavijom do svoje smrti 1980. http://goo.gl/3aik8 http://goo.gl/lMtvt
Bosna i jeste leglo isla.mskih fan.atika i teror.ista, sta je sporno? Ali prije svega je leglo seljakluka i primitivizma i tome je USA trebala objaviti rat ovde i iskorjeniti ovu posast po bosanskim gradovima. Bosnjo.
Meni se svidaju malo ovi njemci pa klali su srbe koo miseve svaka cast sto nisu i vise, vehabije nisu muslimani ni bosnjaci on su neka varijanta neceg drugogo koja Islam tumaci oigresno isto kao i Alijica i kompany, A za ovo dvoje svaka cast na hrabrom potezu da se sterilisu :D
BiH na listi terorističkih zemalja u igrici \"Medal of Honor: Warfighter\" http://www.klix.ba/vijes ti/bih/bih-na-listi-terorist ickih-zemalja-u-igrici-medal -of-honor-warfighter/1204230 15 I ne samo to.. Snajpersko gađanje po Sarajevu tema je video-igrice “Ghost Warrior 2” koja treba da se pojavi u avgustu kao nastavak jedne od najpopularnijih video igrica. http://www.youtube.com/w atch?feature=player_embedded &v=Ob10NqVORyg#! Bosnjaci kontate li vi ove natuknice? Vidite li kako sam vas \"fino\" promovisao po svijetu i kako nas sad vide? Mislite li da je ovo bezveze ili uvod u nesto ozbiljno? Posljedice kada te ovako vide na zapadu su vise nego OZBILJNE a sad se vi nastavite za[3ebavati.
dado banjaluka\"kratke hlače, duga brada , kalašnjikov, ambasada- i postavlja se pitanje kako se bohšnjaci ne sramote predaka!!!:)\" (skriveni komentar) Da se nadovezem na tvoju poeziju... Kratke hlace Duga brada Kalasnjikov Ambasada Nekad Olimpijada Sada saka jada od grada!
Hahahahahahaha Br. 1: Ovaj clanak je uzet iz BBC world i preveden uz pomoc google translate. Zar vas nije stid tamo u toj krnjavoj redakciji? Br. 2: Ko god zeli da uci ista o nacizmu i fasizmu, KLIX je jedna najgori izvor sa referense. Klix je polufasisticka SDA banda, koji NIJEDNOM rijeci nije opisala zlocine Himmlerove Handzar SS divizije a nazivaju se \"nezavisni list\". Pristalice SDA se samo jade i kukaju po citav ko zidovi zadnjih 20 godina, ko Zidovi 1945, dok celnici SDA su osiromasili Sarajevo i Bosnu do kosti. SDA semitsko-cifutska prava stvar. Samo su Cifuti 10 trilijardi puta pametniji i mudriji od dummer Bozniac.
HEBALI VAM VIŠE SRBI SVE PO SPISKU,JESTE DOSADNI I NAPADNI,STOKO JEDNA VEHABIJSKO NEANDERTALSKA
@AK 47 Samo se jadis po citav bili dan. Tebe su Srbi vec sterilizirali sa bijelom snitom na mozgu pa samo ponavljas jedan te isti komentar. Cifutska posla od 1945
i prdoslavno guslarsko opancarske genocidase trebalo bi sterilizirati da se gammad vise ne koti !
daj ba otkačite više sa tom prahistorijom,koga to još interesuje,hoćemo li ikada naprijed??
Neka izdaju brošuru na čirillici i bace u tiražu od 1 000 000 iznad PC-a možda i ovima proradi obraz! ;) ;)
Sin ratnog zločinca Mladića izjavljuje kako je ponosan na ono što je njegov otac uradio. Kaže da je on samo želio da spriječi da se srpskom narodu desi ono što mu se desilo u II sv.ratu. Ko iole malo razmisli o tome shvatiće da će sljedeće: ako su bili spremni na zlodjela da bi spriječili nekakce historijske razmirice možete samo pretpostaviti na šta će biti spremni u slučaju bilokakvih zategnutih situacija samo zato da spriječe eventualnu osvetu za ono što su počinili \'90-tih godina nad muslimanima. Imajte to na umu uvijek i vazda. Srbi to nemaju na umu, oni to imaju u genima, barem je tako jednom prilikom izjavila Biljana Plavšić, inače biolog po struci.
@ pionirka Hermann Göring je bio jedan od najpoznatijih pilota I svjetskog rata. Nosio je priznanje \"Pour le Mérite\" poznatije kao \"Plavi Max\" ,dekoracija proslavljenih borbenih pilota kao što su Manfred Von Richthofen ,Verner Voss ,Oswald Boelcke ,Ernst Udet i drugi. Da skratim dugu priču ,Hermann je Adolfa upoznao u \"organizaciji veterana I svjetskog rata\" a sa njegovom \"strankom\" se upoznao 1919 godine i od tada je aktivan član. Do 1941 godine se bavio \"ekonomijom Njemačke\" a 1941 godine (zbog slavne prošlosti kao borbenog pilota) Hitler mu dodjeljuje dužnost zapovjednika vazduhoplovnih snaga. Tu dužnost je obnašao do 1945 godine. On nije niti organizirao niti sprovodio holokaust. Za organizaciju i sprovođenje Holokausta najodgovorniji je bio Himmler i naravno Hitler. I jedini pravi naslijednik Hitlera bi jedino mogao biti Himmler.
da sam \'40 imao 30-tak godina bio bih ponosni pripadnik neke od SS DIVIZIJA... Hitler je bio genijalan um i znao je gdje \"čuči\" največe svjetsko zlo... završio kao i svi koji su pokušali zavladati svijetom... stide li se Amerikanci svojih zločina??? nema potrebe da ih nabrajam?!
Odlucili da se sterilisu??? Bar se njihova glupost nece prenositi dalje, SJAJAN primjer prirodne selekcije na djelu