Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristi kao i SPC
Krivoslavna crkva uvijek organizator i sprovoditelj genocida
Poserem ti se u Kuran....
Ništa čudno. Sjeti se samo kako su se po džamijama vrbovali za rat u Siriji. I 300 Bošnjaka padne na foru. Tako i ovo, popovi odrade posao za državu, a naivni, očekujući kraljevstvo nebesko idu ubijat po Ukrajini..
Sektasi kao i SPC.
RPC se oduvijek koristila tim metodama, cak su najvise lobirali za vrijeme Bushove administracije da napadne Irak ne bi li ispo najveca budala a SAD zlo. Da tehnologija nije uznapredovala, nikad niko nebi ni saznao danas sa cime se sve Rusi sluze s ciljem da zeznu svijet
Koliko je jadan ovaj KLIX, fuj....
Oni su izvor i tvorci svakog zla.
Ama sami se oni fataju ko ribe u mrezu.Zna se to odavno.Zloupotreba od strane parohije parohija.Tesko je to krsenje zakona.Treba tuzioce i policiju odmah dovest i hajmo na saslusanja jedan po jedan iz parohija.U sustini se zna ko su i sra su.
uozbiljili se ameri, prate ih ozbiljno
I moraju, ta je banda i dovela Trumpa u Bijelu Kucu na mjesto Hillary koja bila puno bolji i efikasniji izbor za Amere
Zaposle se kao pedofili u crkvi i jos ih drzava financira da rade i politicki za njih, zasticeni grijesnici, a ne propovjednici vjere i onog cega bi se iz svete knjige trebali pridrzavati i praktikovati
Nekada SPC a danas RPC!