Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
The Great Global Warming Swindle
Hajde, neka je sve kako ti kazes...pa sta mislis tko je to doveo da tako bude??? Da nije bilo Karadjica, Mladica i jos x zlocinaca, to se nikad nebi dogodilo....zato majmune, zacepi pi*ku i moli Boga da rata ne bude, jer nama Bosnjacima nista vise ne preostaje, nego da se borimo cime god stignemo!
Multikulturna Bosna ciju vanjsku politiku mudro vodi sefardski Zidov g. Sven Alkalaj ce naci svoje mjesto u NATO alijansi. Sve slobodarske zemlje svijeta vec su u Afganistanu i pruzaju otpor islamskom terorizmu koji prijeti cak i izborima u Njemackoj! Tu ce posebno mjesto imati Bosna i Hercegovina, kao drzava sa velikim postotkom islamskog zivlja. Trenutacno samo Turska ima nekoliko stotina vojnika, dok je ostala nekolicina islamskih drzava: Albanija, Singapur, Emirati i sl. prisutne vise simbolicki sa nekoliko ljudi. Zamislite kakav bi podstrijek svijetu i gradjanima Kabula (koje granatiraju s okolnih brda) bio dolazak Bosnjaka muslimana koji ce slomiti kicmu islamofasistima koji teroriziraju vlastite zene i djecu.
Hallo budaqle, zar ne vidite da je al qaida kod srba....veci teroristi ne postoje na svijetu!
haha ludilo http://www.osvetise.com/osvete/01/nevenvsmia/?id=h5gknnkw0v16h0hdbw9tixtgei0jzu
A što bi Pakistanci bili bolji od Amerikanaca...barem u pronalaženju Al Kaide? Il´ je ovo: \"brigo moja, pređi na drugoga\"....?!
Interesantan video: http://www.youtube.com/watch?v=hktV903nVQc
@Sarajka Hajde dobro, šta se odmah ljutiš? Navraća Al-Qaida i drugim danima u džamija, ne mora to biti petak. Jesi sad zadovoljna :-) ?
....Al-Qaida ne postoji...i nikada nije ni postojala!!! ...Amerikanci su najveci prevaranti na svijetu!.... isto kao sto je 9/11 (nije)pocinio Osama bin-Laden...jel tako !!!!) 19 terorista preuzelo avione koji su sruseni s namjerom u nebodere, 9 od tih terorista su na svo cudo zivi i dan danas zive u Americi, Pakistanu , Afganistanu i dr. 9/11 9+1+1=11.....(Mormoni) - Glavni bankari u USA CIO Co. ...sve vam vase lopovsko... postaviste eksplozive u \"Towers-e\"..i nasjekoste konstrukcione stubove...sve vam vase... radi novca, 5 hiljada zivota ode u pepeo i dim.... terorizam _AlQaida/CIA/National Tresor Fondation(USA)/NATIONAL BANK OF AMERICA/.... da Bog da vam sve bilo trostruko vraceno!
Bog je umro prije nekih 1300 godina. Meni je to prije par dana prenio jedan od andzela. Prema tome ne sekirajte se. Nema vise raja i pakla, nema vise dzneta i dzehenema. Uzivajte!
On se ostavio dzume zato i jeste isfrustriran.. 124. A onaj ko okrene glavu od Knjige Moje, taj će teškim životom živjeti i na Sudnjem danu ćemo ga slijepim oživjeti. 125. \"Gospodaru moj,\" – reći će – \"zašto si me slijepa oživio kada sam vid imao?\" 126. \"Evo zašto\" – reći će On: \"Dokazi Naši su ti dolazili, ali si ih zaboravljao, pa ćeš danas ti isto tako biti zaboravljen.\"
glupane isfrustrirani....... ostavi se dzume.
Al-Qaida je u džamiji svakog petka pa bujrum...