Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako evropski gradovi rješavaju problem zagađenja zraka? Photoshopom jel??
Glavna mana Sarajeva je sam polozaj grada, ja mislim da nije toliki problem samog broja auta, kojih je realno puno za nase prilike, ipak ovi veliki gradovi imaju 10 puta vozila vise nego mi ovdje. Uglavnom, glavni problem je polozaj samog grada.
Upravo tako, magla koja se javlja zbog kotlinskog polozaja grada apsorbira cestice iz lozista, automobila, industrije i stvara se smog. Malo toga se moze uciniti!
Photoshopom ? xD
Mi smo mnogo inventivniji. Postavljamo mjene stanice koje nekolko desetina puta pokazuju manje vrijednosti zagadjenja od realnih