Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sahranili je 😂
Sada joj možete poslati i hiljadu plišanih *arina....onaj buldog je pobijedio i gotovo....mada nije ni ona nešto bolja
"fanovi"... oh Bože!
Čim je Trump proglašen za 45. predsjednika SAD-a, političke operacije koje financira Soroš su pokrenule svoje aktivnosti poremetiti Trumpa tijekom razdoblja Obaminog isticanja mandata i nakon toga. Brzina Ljubičaste revolucije podsjeća na brzinu kojom su prosvjednici izašli na ulice Kijeva, glavnog grada Ukrajine, u dvije Narančaste revolucije pod pokroviteljstvom Sorosa
Dok su Clintonovi prihvaćali ljubičasto u Njujorku, ulične demonstracije, neke nasilne i sve koordinirane od strane Moveon.org i "Black Lives Matter" koje financira Soroš, su izbile u New Yorku, Los Angelesu, Chicagu, Oaklandu, Nashvilleu, Clevelandu, Washingtonu, Austinu , Seattleu, Philadelphiji, Richmondu, St. Paulu, Kansas Cityju, Omahi, San Franciscu, iu oko 200 drugih gradova diljem SAD-a.
Ruska pjevačka grupa "Pussy Riot" koju financira Soros je na YouTube je postavila glazbeni video protiv Trumpa pod nazivom "Make America Great Again." Video koji se proširio internetom Video, oskrnavljuju i ispunjen je nasilnim djelima, oslikava distopijske Trampovo predsjedništvo. Nadežda Tolokonikova, član Pussy Riot-a, pozvala je sve Amerikance koji su protiv Trumpa da svoju ljutnju pretvoje u umjetnost, osobito glazbu i vizualnu umjetnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajmo se i mi organizovati pa poslati Ćamilu 1.000 sadnica malina.
...za povratit.
@commiemarshhal pa zar nisi ti Clintonove liberale :)
@MOSAD *za
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Живјела Валика Србија!
*e :))
@VojvodaMujo šta kažeš živjela Mala Srbija :)
Joooj pretjerivanja... ovi Ameri su skroz opicheni!
Clinton=Durkovic