Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesniku, idi masturbiraj sa sestrom.
misliš li idiote da iza revolucije u Egiuptu stoje cionisti ? jel misliš da će nova vlada koju su Egipćani izabrali biti naklonjenija Izraelu od tiranske Mubarakove koja je gušila svaki vid kritike te vlade koja je blagonaklono gledala na Izrael ! misliš il da sada cionisti dovode na vlas u Siriji ljude koji će ih mrzjeti više nog sam Asadov režim !?
Nisu demonstranti, vec od cionista, zapadnih rezima i njihovih araspkih vehabijskih sluga naoruzane i placene teroristicke bande.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo