Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta se čudite ovako Mile gura svoju djecu,Alija Bakira,Aca Vučić i djeca... I svi ostali !
niko od nabrojanih ne gura tamo gdje ce poginuti u narednih mjesec dana nego u trezore
Pretuces zavezanog zatvorenika, okruzen naoruzanom gardom i heroj si? Kod nas takve zovemo zlocincima i jos ih privodimo i trazimo
@gooUserrr666 u BiH
ne znam šta je gore, ovo il da ga je u trezor sakrio.
Uvlaći maloljetno dijete u opasne voide...
Babi i mali debili, žiku mu stava nasilničkog a 15 god
🤮🤮🤮
Njegov Adam moze biti silan dok je babo ziv , a sta poslije babe . Neke osobe u mnogim zemljama jos uvijek se ponasaju naslijedem od oca i to su najgore moguce stvari . Nijedna takva zemlja ili regija nema samostalno upravljanje niti slobodu govora , misli i samoodredenje . Htjeli ili ne moraju da slusaju i rade sta im se kaze .
imaju i oni ramu isaka i sinove
Hahahaha, diktatura na Čečenski način
Ružna vremena dolaze. Sve ono što smo gledali u apokaliptičnim filmovima.
Aaa vidi Tatinog Bilmeee sto je narasto
Klix nam unosi probleme.Kad ovo pročita Ramo Isak uz uslov da zna čitat eto nama nove jedinice za bezbijednost Reme Isaka sa sinom Arnelom na čelu i kako gledam imat će trake oko glave kao kod Ramba.
U kakvu se banana drzavu Rusija pretvorila pa to je nevjerovatno.
jel on Adam ili Adem?
Demokratija na Ruski nacin
BALAVAC sa osam razreda skole. Tako to rade na istoku. Na zapadu prodaju m.da za bubrege ( tj. diktaturu dobro zapakovanu u demokratskoj ambalazi, tako da mnogi ne mogu razaznati, kad otvoris da je to 💩). Dakle STA JE ALTERNATIVA?
Hebeš školu..