Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo i citav pobednici govor sledeceg britanskog premija u EP, propracen uz suze birokratije. https://www.youtube.com/watch?v=MlN9o3g-yuA P.S. Can't Barrage the Farage! https://www.youtube.com/watch?v=5aZi1RXe9kY
Od mene tvoja kćerka i žena mogu dobiti u(pov)laštenu kitu pa da je dudlaju sljedeće dvije godine dok vi go*nari izlazite iz EU. I samo se nadam da će vam zabraniti izvoz bilo čega u ostatak Evrope (ovo se ne odnosi n Sjevernu Irsku i Škotsku, oni su uvijek dobrodošli). Pa crknite.
Ionako stalno nesto traze, izvoljevaju, pametuju,jedno smetalo manje...
"Dodao je da bi Britanija, zbog veličine njene ekonomije i bliskih veza s ostatkom EU-a, trebala dobiti povlašteni sporazum." Zasto da dobijete povlasteni sporazum. Isti princip ima da vazi za sve, niste vi nekakvi sveci. Od dana istupa, za EU spadate u red trecih zemalja. Izlazite napolje! Sto prije treba usvojiti inicijativu Hubnera i izbaciti engleski jezik iz liste sluzbenih jezika EU.
Bice zanimljivo sad u EU, trazice se prevodioci ko nikad.
Imat če vremena da obore noseve, dok vide da su izgubili na svim poljima.
Tu je zbog dvolicnosti, licne promidzbe i dobre plate koje se nece odreci do zadnjeg dana...
Vazda su britanci bili partybreakeri.
Nermin
Povlasteni KU**C, a ne sporazum ce te dobiti!
Ma jok eto BiH ce dobiti pocasni status u EU, samo 3016 godine
dobice budi siguran, do sada su dobijali takve sporazume, prijetnjama i ucjenama drugih clanica, haman pa isto ko onaj medjed iz laktasa, oni ucjenu ovi popuste i sve tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)