Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo balkanska sirotinja jos zeli u EU.
Ovakva Turska više i ne želi u EU...šta da radi tamo?...da popravlja prosjek?...decenijama se Turskoj nameće stotinu uslova za ulazak u EU, Turska to ispuni, a onda joj izmisle 101 uvjet i zalupe joj vrata EU....Turska treba da se orjentiše na drugu stranu....a posebno stoji činjenica da "krojačima" svjetske političke scene ne odgovara jaka i stabilna Turska.
Sta god da su uradili nikada ih nebi primili!!!! Zna se zasto!!! Bolji su im Rumuni i Bugari?
nek su oni primali u Eu . Bugare, Rumune cigane , mađarsku a šta je jedna Turska sa 80 miliona Muslimana neka čekaju.
Juncker(junac)Jel te ko sta pito😂😂😂😂
Ovakva Turska, koju je Erdogan ekonomski preporodio i ne želi u "Evropu", u kojoj vladaju terorističke neokolonijalne sile, koje su počinile genocid nad muslimanima od Afrike do Azije i podržavaju genocid koji se danas nastavlja nad muslimanima širom svijeta (Francuska i Britanija), sve zbog interesa bogatih trgovaca smrću (oružjem). Ovakva Evropa, koja je dvolična i bezobrazna, koja je marioneta u provedbi interesa SAD i Izrahela, svaki dan je sve gora i sve dalje od principa koje promovira.
Eto, bas su ih mislili primiti u clanstvo, ali desio se pokusaj udara, pa kao zato od ulaska nema nista. Recite brate jasno, islamskoj drzavi nema ulaska u Uniju, ne patite vise ni sebe ni njih...
da je izvrsen puč, onda bi mogla, jelde pederu. tetkica te tvoja licemjeru
Pa kandidatski status imaju od 1995,a vi sad konstatujete da su se promjenili toliko da ne mogu u EU. Zaključak je EUPM.
Od 1989 brate :D
jel ima neko da se malo bolje razumije i da mi kaze sta dobijaju ulaskom u eu? jel to mogucnist izvoza na to podrucje (jel ga sad nemaju?) jasno mi je da bi imali mogucnost bezgranicnog putovanja al nije to nesto sto je pretjerano vazno za ekonomiju. kakvi su jos efekti ?
hahahaha smijesna si Evropska kurvo... Turci su vas davno popishali, ionako nemaju nista od vas. Sta im to vi nudite? Otvorenje granica i nove namete, zaduzenja i duznicko ropstvo, najezdu pedera, razvrata i kojekakvih poganih "sloboda"... idu ljudi svojim pravcem, jacaju drzavu, pishaju po vama, kontrolisu vam granice i drze vas u saci sa izbjeglicama... sikter smradovi pogani
poselamices mi tetku u šveckoj.
Godinama je Turska ispunjavala uslove da uđe u EU, pa je nisu htjeli pustiti jer je muslimanska. Sad odjednom kukulele da što se Turska okrenula od evropskog puta i da što Erdogan provodi islamizaciju. Pa eto, dobili ste od Turske šta ste htjeli da bude i šta sad hoćete? Ovo sa Arapskom ligom ista stvar. Kao treba se Turska povezivati sa drugim muslimanskim zemljama, a kad to krene, bit će opet kukulele, pravi Erdogan hilafet, obnavlja Otomansku imperiju i sl.
Da je dobro u EU i Velika Britanija bi ostala ..
Ma ja nije im odgovarala truhla politika EU da primaju arape
51 god Turci čekaju da udju u EU. Očito je EU krivo sto je Turska konacno skontala da od toga i nema nista .
NJAJNOVIJE: U njemačkoj se upravo raznio bombaš samoubica ! Nije iz Turske nego je tuda preša na putu preko TURSKE ! E hebo si mater EU Erdogane ! Na nagovor Putina !
http://edition.cnn.com/2016/07/24/world/ansbach-germany-blast/
Turci se moraju u potpunosti okrenuti sebi i stvoriti Uniju turskog svijeta. Uniju bi sačinjavali Turska, Turkmenistan, Uzbekistan, Kirgistan... A sigurno bi imali podršku i od turkofonih naroda, Čečena, Tatara, Čerkeza, Pomaka, Bošnjaka...
hahah, u uzbekistanu je jos aktuelno ropstvo.
stjepan 3 nemoj derpe da vrijedjas familiom.. vec reci mami da sam joj nasao posao.. samo mora imati ciste ruke.