Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
okay hajd necemo mjesati islam u ovo, al ja vjerujem da postoji smrtna kazna da bi se mnaje ovih stvari desavalo.valjda bi svako razmislio dvaput prije nego sto tako nesto uradi. a mislim da ovakve osobe ne zasluzuju rehabilitaciju, to samo pruza priliku drugim takvim tipovima da pocine isto djelo. a kad ti kaznis jednog takvog smrtnom kaznom nece biti jednostavnom nekom slijedecem da to ucini.
austrija je ukinula smrtnu kaznu, jer se ne moze nista postici s tim. to je kaznjavanje osobe, koju je uvijek bolje rehabilirati! Medjutim, ovakvi slucajevi zasluzuju serijat i iron maiden! Ali nemoj molim te spominjati islam u ovakvim situacijama, svaka vjera nalaze ubistvo ovakvim osobama; vjerovatno i dali lama bi rekao da ga treba ubiti!
i opet neki kazu islam je primitivizam i nepostivanje ljudskih prava kad kod ovakvih i slicnih slucajeva osudi na smrtnu kaznu! da ima malo strozijih zakona i smrtnih kazni manje bi se ovih stvari desavalo,...pretpostavljam.
Trebali su ga u normalan zatvor poslati. Da mu ostali zatvorenici prirede dobrodošlicu. Bah, naježim se kad god ga vidim..
FREE Josef Fritzl !!!
i ja mislim da je ovo za smrtnu kaznu. nije mi jasno zasto ce provesti kaznu u nekoj mentalnoj ustanovi kad je dobio dozivotnu. neka ga zatvore u 2 kvadrata, nek dobije komad hljeba i malo vode dnevno i cao.
vi svi koji ste za smrtnu kaznu, niste normalni. Sta se moze postici ubistvom?
Ko mu je kriv sto nije rodjen u Bosni, dobio bi 4,5 godine. Jos bi bio ziv kad izadje iz zatvora i jos bi stigao koju nevinu zenu zlostavljati.
kakva dozivotna??? kakva farsa?! pa covjek je star k\'o panj! Njegova je dozivotna vec odzvonila, a on se nazivio fino i jos drugima zivot uskratio. Monstrum!!! takvog treba po prijekom postupku, odmah i to mucenje prvo pa onda kvit. Ili ga ostaviti negdje u nekom podrumu,da gladuje i bez vode i da tako skapa. Oko za oko, krv za krv!
KASTRIRANJE!!!
Pa konju glupi, to je zasto sto je covjek priznao krivnju pa se ne trba dokazivat nista. Da je negirao trajalo bi to puno duze
kako to oni - hop cup sudjenje mjesec i gotovo - osudjen na dozivotnu robiju a kod nas sude po godinu dvije i na kraju ga osude na 15 dana
Kakav dozivotni zatvor,za ovog oronulog gada? Smrtna kazna bez odlaganja,pouka svim gadovima poput njega. Boze sacuvaj,koliko moras biti poremecen to raditi vlastitom djetetu! Crkni skote
Hajdemo pretpostaviti da će svoju kaznu odlužiti u zatvorenoj psihjatrijskoj bolnici/zatvoru....gdje će imati sve pogodnosti kao što su TV, novine, svu moguću medicinsku pažnju, ljude sa kojima će moći komunicirati.....ma njemu će biti super. Ova kazna uopšte nije adekvatna za zločin koji je on počinio i kroz kakve torture je zbog njega prolazila njegova sopstvena kćerka.
trebalo bi njega za jaja objesiti negdje na trg, pa da ga svi mogu pljunuti kad naidju...sve ga jeblo bolesno. sto je najgore, vjerujem da ima jos slicnih \'Fritzl-a\' po svijetu, samo sto se mozda nikada nece otkriti