Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokojni Hugo se nije ni ohladio a ameri preko svojih pijuna zurno grabe prema venecuelanskoj nafti i ostalim sirovinama. Svugdje na planeti identican sistem rasturanja zemalja. Gdje li je kraj pitam se?! Evo mi citaoci ovdje mozemo biti objektivni pa prokomentarisati neutralno, jer ne radi se ni o Rusiji ni o Bliskom Istoku, a daleko je od Balkana, pa se valjda necemo nalaziti u ovome, iznoseci svoja misljenja.
necemo se sloziti.....srbi su uvjek na strani slabijih i ugrozenih...a bosnjaci i hrvati su uvjek kontra srba....pa makar i sa samom sotonom :)))))
Otišle SAD iz Ukrajine,sada se preselile u komšiluk!!
sta vas briga za venecuelom...sto ne pisete o protestima sirom evrope i turske...svi ste vi americke kujice...ajd nek neko stisne muda pa da ovako protestvuje u americi....bilo je par pokusaja ali odma idadje vojska i specijala..ispendrece i oduzmu imovinu,ostave te golog i bosog na ulici,bez posla...socijalni radnici dodju i oduzmu djecu....zena zavrsi na ulici u prostituciji......pisam im se na "demokratiju"
i ljudska prava...:)))))))))))))))))))
Kad ce plenum u Venecueli?