Drama u Japanu se nastavlja
0
Još jedan požar u zgradi reaktora 4 nuklearke
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah odkad srbi, hrvati govore kijametski dan, od tebe je i ovca pametnija, a sad konja upregni ili bolje nek on tebe upregne jer je pametniji od tebe i zajedno u sumu po drva..
Napases mi se guznih dlaka ko magarac rosne trave... selam od muslimana :)))))
Draga djeco.Evo dolazi nam kijametski dan i svi ce mo da idemo kod stvoritelja.Prije nego sto odemo odacu vam malu tajnu.Nismo mi Bosnjaci nastali od Bogumila nego od Srba i Hrvata koji su prodali vjeru za veceru.Ja se vracam svojim korijenima i sad sam promijenio ime u Rados mjesto Atif.Ljepse zvuci a i prirodnije je za ovaj prostor i ovu zemlju.SELAM PARDON POZDRAV SVIMA VAMA.
Jah, poseno nam je pomogao Jashushi Akashi
pleme vam yeb.em nepismeno
Ako ljudi ne prestanu maltretirati prirodu kao do danas, Japan nece biti jedina zrtva ovozemaljska ...
Zalosno ovo sto se desava Japanu. Mislim da vlada nece da kaze kako stvari stoje jer bi izbila totalna panika kada bi rekli istinu. Nadam se da ce ih zaobici zlo koje im prijeti od atomskog sranja !!! Budimo uz njih i pomozimo koliko mozemo jer su i oni nama , ne zaboravimo na to !!!