Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posten covjek, sve po zakonu zaradio privatizacijskom pljackom nakon raspada zemlje, pa pobjegao. Sto zvuci poznato
treba mu skupit i vratiti koliko je do sada dao i je*** mater poganu
@sunceimore I lafo sad neki filantrop, a svu lovu trpa u neke takve donatorske organizacije koje nekako ppnovo nađu put do njegovih firmi i tako ne plaća porez
Arapi, prepišite i vi, zatvorite naftovode na 48h, ali ,kako će do zlatnih auta, kobila, jahti i desetine žena tzv. muslimani sa izvora vjere.
Pušmipuli antisemi
Jevreji ulažu u obrazovanje, Arapi u fudbal.
Nazalost pojedinci misle da srecu mogu kupiti novcem.. 🇵🇸 free palastine.
Cionistički simpatizer i finansijer!
Hebo vas Njemac što vas je uljuljkao u povlašteni status.
KAO DA HARVARD NE MOZE SAM SEBE DA FINANSIRA, PANDA ZAVRSIS TAJ KOLEDZ TREBA TI 2 MILIONA DOLARA
Obilježen je
Kapitalistička klasika (da ne bude zabune, ovo nije veličanje bilo kojeg drugu režima, samo konstatacija). Ne pričaš moju priču,? Zavrćem ti pipu.!
Napokon je svijet vidio da su cionisti zauzeli sve vodece pozicije u svijetu i fakticki upravljaju sa drzavama i citavim narodima.Amerika,skoro cijela Evropa,sve banke,finansijske institucije,ogromne kompanije,vlasnici su oni. Ali,narod ko narod.Kaze,skolovani ljudi jbg. Ko kaze nesto protiv uniste mu karijeru i zivot,a ostale kupuju ogromnim parama i vodecim polozajima od Hollywooda do senata,kongresa i bijele kuce.
Problemi u raju, zdravo!
Pa svi ovi cifutski filantropi,milijarderi daju donacije fakultetima,bolnicama,raznim tzv.non profit organizacijama,ali da se promovise njihova ideja i da se oslobode poreza.Sve kontrolisu preko toga. Kad poklone pare ne plate porez ili nesto sitno,tako da su napravili zakon po svojoj mjeri.
Ove Jude vise nigdje nisu dobro dosle,Njihovi politicari su ih ukopali do dna
Arapi imaju milion milajardera,ali mozak na pasi.
Ponistimo novac i izgradimo novo sredtvo placanja i vrijednosti, ovih cancera drustva nigdje nece biti.
Lako je biti kao ovi. Samo moras biti bez ikakvoga morala, ni milosti prema drugima i stititi svoje pleme koje je preraslo u mafijasku organizaciju. Mafiju koja se uvukla u sve pore zapadnjckoga drustva: mediji, politika, sudstvo, bankarstvo, vojska, plicija i to je to.