Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jao kralja... 'vako bi i nas bake u pravednickom gnijevu pusku u ruke i trk u trezor...
E ovo je pravi kralj, sam da u avion sjedne i zapuca po njima. Ne ko ostali mutikaše što iz ureda šefuju i kockaju se tuđim životima.
Pa ima razlike kada kazes "za mnom" i "naprijed vojsko"...
samo nek ih ovaj put opremi sa tabletom cijanida. Naredba je da se prije ubiješ nego što im padneš šaka, jer gledo sam čitav snimak onog što su onom pilotu uradili, bože sačuvaj!
"Kralj je rekao kako će prouzrokovati nešto što IDIL nikada do sada nije vidio. Vidi se da je ljut. Rekao mi je da će jedini problem biti to što neće imati dovoljno goriva ili municije", rekao je predstavnik Republikanske partije Duncan Hunter. Da, ovo je trazenje pomoci i nema razloga da je ne dobije.
Sve u redu, Jordanci dakle imaju muda da se bore protive "terorista" Isila. Gdje su bili kad je trebalo da se bore protiv Terorističkog Izraela. Ovo što je ISIL uradio to je ništa u poređenju sa onim što je Izrael napravio nad palestincima, koliko su oni samo djece pobili i naroda protjerali. Što se tad Jordanci nisu digli. Isilovci ubiju 2 ili 3 covjeka cijeli svijet se digne na noge. Ne podrzavam nikakvo naselje, al gdje je pravda, kad Izrael ubije 1000 civila u par dana, tad svi šute. Izraelska obavještajna služba Mossad je odradila odličan posao, za to im skidam kapu, porazit ce i zavladat arapima bez borbe. Šta drugo reći nego glupi Arapi. A ISIL-a sigurno nebi bilo da nije Amerike. Oni su napali Irak ubili Sadama ko pašče za Bajram objesili, i tad je počelo okupiranje arapa od Izraela i Amera. ISIL je tvorevina koja je nastala uvođenjem američke demokratije u Iraku. Oni ih i financiraju, da mogu reć sutra kakvi su teroristi muslimani i da opravdavaju Izraelsko okupiranje.
A-Sha-al Malīk A-Ša-al Malīk Sa-Mi-yan-ma-qa mu-ho Kha-fi-qa-tin fil ma-ali a-lam m-hu Ya malika al-arabi Laka min khayri nabi Sharafon fil nasabi Haddathat anhubutuno al-kotobi
Citam komentare i smiješni su mi...cuj "Jordan će pasti" hahahahah...pada samo ono što Amerika dozvoli...Libija (jer nisu bili saveznici Gadafiju)...Sirija (jer nisu bili saveznici Bašaru)...Irak (nisu dobro istrenirali Iračane) a i žele raspad Iraka na tri dijela...ŠEJTANOVA DRŽAVA nije i ušla u teritoriju Iraka gdje su šijiti većina,a niti gdje su Kurdi većina...već ubijaju i pale po sunitskom dijelu Iraka,kao i sunitskom dijelu Sirije
Nek potamani gamad
Sravni zadrtu i zaostalu ŠEJTANSKU STOKU...jer da se ja stidim što sam musliman zbog gamadi...rahmet duši onog hrabrog Jordanaca...sabur mu vječni...
Je li se neko mozda zapitao da je onaj kavez americke izrade?? :D
sravni ih sa zemljom da ne ostane ni jedna jedina trunka od ljudskog izroda, od gamadi koja upogani ovu nasu Zemlju. unisti ih.
udri udri Mehaga i babo je tako
Sravniti bagru sa zemljom!
Naš bi Bakir po trezoru let'o
http://www.oslobodjenje.ba/pogledi/prica-o-isilu-je-samo-farsa
Ono što je planirano je i ostvareno. Uvukli su i Jordan u sukob sa produktom zapada (za svrgavanje Assada) koji će kad tad biti upotrijebljen i protiv Jordana, bilo u ovom obliku ili nekom još gorem.
Udri po smecu, mogo si malo i do Maoce navrnuti...
Vec su zapoceli zestoki zracni udari na pozicije ISILa. AGencije javljaju o 55 mrtvih dzihadista ukljucujuci njakog samozvanog princa. Nije lijepo raci na glas lai - like!