Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivko josilo 100 crnaca te na ku**u nosilo
OVI ŽIDOVI KO DA IH HITLER PRAVIJO NIŠTA NISU BOLJI OD NJEGA
Žele prodati tudju zemlju. Kakav pogan narod. Treba im kupiti neko usamljeno ostrvo i sve ih izmjestiti na isto.
Mama ti je kriva sto je rodila takvog kretena
Super je ovo. Sad su na potezu spodobe u dimijama i farculetima iz saudijske arabije, katara, kuvajta, emirati i iran. Decenijama je zapad finansirao naseljavanje jevreja, ako ovi ne mogu izdvojiti siću za iseljavanje jevreja, zaćerami im ga pod dimije.
Ostajte ovdje, pjevao je Aleksan Šantić Turcima, i za...ebo se.
I Turci su u Bosni doseljenici, zato su masovno i odlazili tj. bježali 1878. god. Pun ih je i danas Istambul. Samo ih nije dovoljno otišlo. Možda da odu danas uz dobru odštetu, a zemlju ostave izvornim Bosancima.
Poslije srba(vlaha) naj vise mrzim zidove(cioniste)...ostalo je jasno !!!!!
dodjesh na tudje .. protjeras starosjedioce .. ili ih zatvoris u jedan veliki konc.logor .. zabranis im slobodno trziste .. osiromas ih totalno .. i onda trazis pare da im vratis ono sto je ionako njihovo ..
j.ebeni cifuti malo im je para
A vidi ih sto pregovaraju na slici sa pucaljkama.
Sto vira - Sto lira !
Ko god je sa Cifutima pregovarao ostao je kratkih rukava i praznih dzepova.
Ko god je sa Cifutima pregovarao ostao je kratkih rukava i praznog dzepa.