Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo što to nije slike Al-Aqse.
ovi sa klixa ili su strašno glupi levati ili su dio zavjere. konstantno objavljuju ovo kao sliku Al-Aqse iako im je svaki put ukazano da to nije. a dobro znamo ko i zašto forsira stvaranje iluzije da je ovo Al-Aqsa...
kako bi mogli srušiti pravi Al-Aqsa a da niko ne reaguje i ne primjeti jer ce svi misliti da je ovo. na slici u nastavku se nalazi prikaz gdje je Al-Aqsa a gdje ova koja se predstavlja tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
nema mi goreg naroda od ovih cifuta nema gdje ih nema
Vid cifuta sto ti dislajk kom. PA JEBETE SVOJE NAJMILIJE JEL VAS STID BAGRO ZIDOVSKA *????? BRAT JEBE SESTRU,OTAC JEBE SESTRU???? DEDA JEBE UNUKU?=??? SIN JEBE MAMU????? hahahahhaha
Sada žalim što su naši djedovi i nane krili po kućama ćifute od ustaša.
Bravo za Izrael,uvijek me oduševe ,iako bi trebali biti malo oštriji prema marvi.
Ko god poznaje ISLAM zna da dolaze teški trenuci za za život muslimana, tako da ne treba gubiti vjeru zbog i pisati pozitivne komentare o djelu Adolfa Hittlera, ćija je "ljudska mašinerija" izmislila logore koji su poslužili i srbima u ovom ratu. To nije svojstveno za muslimanu(ĆIJA JE SVRHA DA ŠIRI I TRAGA ZA DOBRO, UPRKOS ŽIVOTNIM NEDAĆAMA), i znajte da samim tim gubite IMAN, koji je potreban za smiraj. ALLAH dž.š. će na sudnjem danu dati odgovore oko onoga, oko ćega smo se razilazili! NAJVEČA BORBA JE ŠIRITI DOBRO(STRPLJIVOST, SMIRENOST I NESEBIČNOST), I DA ALLAH dž.š. uputi na pravi put sve zalutale!
pa zar im ni to nemozete ostaviti u miru bagra cionisticka Allah ce vam za ovo platiti u to budite sigurni...
@edmund_hilary, @Kromvell444 Zar je moguce da se osuda ove provokacije deklarise kao fasizam ? U kakvom moralnom sistemu vi zivite ? Da li bi bilo OK da se Bajram ili Bozic pocnu slaviti u sinagogi u Sarajevu ?
Ne ulazim u jevrejsko-arapski sukob i ne bih da cijenim sto je provokacija, a sto nije... Ali znam da je velicanje Hitlera i njegovih bolesnih nauma fasizam. Pogledaj komentare i vidjeces o cemu pricam.
Da je neko drugi usao u sinagogu proglasili bi ih fasistom, terositom ili sta vec cime. Ovako je dozvoljeno jer drzava cuva.
rece poturica...
rece posrbljeno tursko kpile
mogu misliti kakav je osjecaj biti pripadnik izdajica i najvecih olosa od srba-POTURICA. Zaheban kompleks ostavljen u amanet
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
68 godina nakon drugog svijetskog rata, sve sto je Hiki reko za Srbe (Da su narod koji provocira ratove i nasilje) i Jevreje (Da su narod koji sire korupciju i zlo u zajednici) je dokazano tacno. Gdje god su oni dosli, sa njima je dosao teror i genocid. Boli me briga ako me proglasite nacionalistom ili fasistom, ja kao Bosnjak imam 200,000 dokaza da je ovo cinjenica.
Ti si toliki fasista, da treba pod hitno da se lijecis!
@BalkanePrince1 Navedi mi izvor koji ti je ponudio takvu idiotsku informaciju, neki 'Hikijev' citat ili bilo šta slično. Čovječe, ne počinje istorija 1991. godine. Inforimiši se malo o Drugom svjetskom ratu, Prvom svjetskom ratu, ulogu pojedinih vojnih organizacija u njima. Neće ti ništa biti jasno, siguran sam. Ako referišeš na navodnih 200. 000 bošnjačkih žrtava u ratu 1991-1995, moram da te ispravim - žrtava je bilo ne više od 100. 000 i to na sve tri strane, zajedno. Prestanite svi odreda da se bavite mitomanijom - i 'četnici' i 'balije' i 'ustaše'. Sram vas bilo.
Zulumčari.
Svi fašisti mrze Jevreje!
mislio sam da ste profesionalnija stranica svi znaju da ovo nije Al-Aqse malo se raspitajte prije neg sto objavljujete da je dodik kojim slucajem nes uradio dobro bi se raspitali hheh
zbog brace Palestiaca bi otisao ako treba i u Dzihat samo da unistimo vise ove Jevreje sa dunjaluka
Fasisticki komentar. Nadam se da odjeljenje za cyber kriminal federalne uprave policije "ne spava" na ovakve ispade
@edmund Ti nemas pojma sta je fasizam, a ja se nadam da ovi u odjelu za cyber kriminal znaju vise od tebe...
Mogu kako hoce ali kad se pojavi Mehdi onda ima da vidimo pravu snage jevreja,ima da se razbjeze kao muhe
Odličan članak za nacističko-nacionalističko-fašistoidne zatucane govnare, evo ih hrpa ovdje poput gaetana, vanila ice, zlatni_ljiljan i slični. Mislimo da ih samo ima u rs-u, a ustvari i federacija ih je puna, "domaći govnari" što bi rekli.
Baš si odron od insana.
Zaboravio sam i tebe govnara dodati među ove...
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
OVO NIJE AL AQSA VEC ZLATNO KUBE ILI QUBETUS_SAHRE,KLASICNA MANIPULACIJA...EVO AL AQSE,A O ZIDOVIMA NISTA NOVO,DA SU LJUDI PRVI BI OSUDILI TAKVO STO AL POSTO SU ZIDOVI NISTA NOVO...https://www.google.ba/search?q=al+aqsa+mosque&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wluXUtDyJo3FswbznIH4CA&sqi=2&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1182&bih=716#facrc=_&imgdii=_&imgrc=8VjjiCB9wI3zIM%3A%3BmF_FqZ43dYi3SM%3Bhttp%253A%252F%252Fupload.wikimedia.org%252Fwikipedia%252Fcommons%252F9%252F96%252FAl_aqsa_moschee_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fen.wikipedia.org%252Fwiki%252FAl-Aqsa_Mosque%3B1600%3B1050
Baš mi ih zao.