Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodjite u Srbiju da vidite kakve sve oni prikaze, fasiste ı soviniste stavljaju na flase alkohola...
\"Jevreji šokirani vinskim bocama sa Hitlerovim likom\" Pa šta sada? Ako Srbi i Srbija mogu da veličaju lik i djelo ČETNIKA DRAŽE zašto ne bi mogli i Italijani da veličaju lik i djelo Adolfa Hitlera? Pa i u 2 svj. ratu su bili saveznici . A Jevreji se upravo na isti način ponašaju sa Palestincima. Davno su oni prevazišli Hitlera, svog učitelja.
Narode, prisjetimo se da je u Njemačkoj, nakon prvog svjetskog rata zavladala teška ekonomska kriza i ekstremna glad među nejevrejima. Prisjetimo se onih Njemačkih očajnika koji su nosili natpise na kojima je pisalo u stilu: Ich bin hungrig und ich die ganze Arbeit machen (GLADAN SAM, RADIM SVE POSLOVE). Recite mi narode, koliko poznajete jevreja koji su na teritoriji Njemačke u tom periodu gladovali ???
Isti, koji negiraju ili ublazavaju izhod g.e.n.ocida nad J.e.v.rejima, veoma ljutito reaguju ako jedan s.r.b.o.f.a.s.c.h.i.s..t.a na slican i c.i.n.icni nacin \'argumentuje\' u vezi Bosnjaka. Da se razumijemo: ako je \'J.e.v.rejska moc\' trebala da sluzi kao izgovor na bioloskom unistenju jedne vjerske zajednice, sto ovi \'mocni J.e.v.reji\' nisu bili u stanju da sprijece ovaj vanumski poduhvat? Svakako postoje J.e.v.rejske i u losim slucajevima tkz. c.i.o.nisticke zajednice, koje trenutno u bliskom i.s.t.oku na isti nacin grijese, kao njihovi i.s.l.amisticki suprotnci, ali 6 mio. J.e.v.reja su p.o.u.bijani, posto su kolektvno okrivljeni kao potencijalni z.l.o.cinci i p.a.r.aziti. Je li je vama ta prica odnekle poznata? Tako se danas prica (u nekim krugovima) uostalom i sasvim bezopravdano o M.u.s.limanima. Malo o tome razmislite, historija je dokazala nad J.e.v.rejima, u sta ovakav nacin razmatranja moze da vodi.
Znači \"bavaria\" tvoja priča o stabilnosti se \"slučajno\" poklapa sa najopasnijom bandom u Evropi. Zanimljivo je da ovih dana vojvođanski političar Nenad Čanak isto tako spominje \"vruće igre\" sa početka devedesetih. Jel i to neka od \"slučajnost\" koja nema nikakve veze sa tobom ???
Mrav xyz Poveznice su ti skroz falš. Kakav bolan Milošević, Stanišić. Dodik (bez najmanje simpatije) se samo najbolje snalazi u proizvedenom košmaru. Upravo bi muslimani Bošnjaci mogli biti glavni (pa i stabilizirajući) faktor u čitavoj priči samo u svojim vrludanjima to teško mogu ostvariti. Taktikom ne umiju, silom ne mogu, nametanjem ne ide, a nema nekog sa strane koji bi nešto gotovo tutnuo u ruke.Turska? Hm. Dolar je već odavno kod njih glavni motivator. Sentiment prema nekim istorijskim recidivima je tanašan.
Reci mi \"bavaria\" jel čista \"slučajnost\" to što se tvoja priča o \"stabilizirajućim faktorima\" odlično podudara sa ekvivalentnim pričama skupocjenih ratnih zločinca Momčila Perišića i Slobodana Miloševića ??? Šta bi na to kazao najskuplji evropski mafijaš Milorad Dodik (tvoj trenutni simbol stabilnosti) ???
Reci mi \"bavaria\" kakve si još \"lekcije o stabilnosti\" naučio u svojoj bandi poznatoj pod pseudonimom (lažnim nazivom) \"BEZBEDONOSNO INFORMATIVNA AGENCIJA REPUBLIKE SRBIJE\" ??? Jesi li \"filozofiju o stabilnosti\" naučio u centralnoj bandi u Beogradu, ili u satelitskom ogranku u Banjoj Luci ???
Pa \"bavaria\" u velikoj mjeri se moja stanovišta podudaraju sa tvojima. Ali kad govoriš o \"stabilizirajućim faktorima\" nije mi jasno šta hoćeš da kažeš ... smatraš li da \"stabilni mafijaški sistem\" mogu izgraditi samo naše č.i.f.u.t.s.k.e, ...u.s.t.a.š.k.e...i...č.e.t.n.i.č.k.e...k.o.m.u.n.j.a.r.e bez b.a.l.i.j.s.k.i.h...k.o.m.u.n.j.a.r.a ???
Hitler je fino rekao,dok su god jevreji na ovom svijetu nikad nece bit mira,Hico je tad bio budala i fasista a vidi sad sta se sad desava???? jedina mi je zamjerka sto ih nije sve iskorijenio a pogotovo ove pedere
Mrav xyz Koje će bande biti najgore. One kvazi patriotske. Kod Bošnjaka se kroz patriotizam provlači želja za hegemonijom (koju nekad davno dadoše osmanlije ali koju nisu u stanju sami izboriti), Srbi ne odustaju od mitskih zemalja, teritorija i pobjeda, Hrvati su tu najpragmatičniji i povjesno otpisane teritorije i utjecaj namiruju ekonomskom dominacijom. Pri tome se mnogo kao oruđe koristi falsificiranje istorije. Bošnjaci postaju mitomani (malo kopiraju od Srba jer kasne u oblikovanju nacije) i momentalno su u svojim evropsko tursko saudijskim vrludanjima nimalo stabilizirajući faktor.
@ bavaria A ti prvo trebaš degeneriku da rasaznaš razliku između Turčina i Bošnjaka!!! Age ,Sejmani ,Veziri i Spahije koji i jesu (historijska činjenica) silovali Srpkinje su bili Turci a ne Bošnjaci. Bošnjaci su nešto sasvim drugo ,ali u očima vas Srba vi njih zovete \"Turcima\" samo zato što i Turci i Bošnjaci ispoljavaju istu religiju = Islam. Da su Bošnjaci htjeli rat ,onda sigurno u Aprilu 1992 godine bi imali barem jedan (1) tenk ,a na žalost nisu imali ni jedan ,dok sa druge strane \"miroljubivi Srbi\" koji eto \"nisu isfrustrirani\" (a na svakom ćošku im se ukazuju Turci a od skora i NATO-vci) su ih imali preko 500 ne računajući i 3500 lakih oklopnjaka ,artiljeriju ,avijaciju ,logistiku i rukovodstvo JNA... Vi Srbi ste tu agresiju ,genocid i sve što uz to ide planirali od 1980 čim je ćopavi Zagorac preminuo.
Mrav xyz Pitaš nešto oko genocida i bandi? Prvo treba definirati genocidnu zonu svake od nacija BHS. Milion puta se muslimani i na ovom portalu hvale silovanjima, prvom bračnom noći, begovima, agama, karanjima i sl. Je li to genocidna zona ličnosti. Hrvati su svjesni svojih sranja iz prošlosti a mora se priznati da su im muslimani bili vrijedni irgeti. Srbi su prvi koji su službeno osuđeni za genocid ali to ih ne čini ni boljim ni gorim od drugih. Sticajem okolnosti oni su samo imali više tehničkih ubojitih sredstava. Šta da su muslimani bili u njihovoj poziciji. Bilo bi isti ako ne i gori, jer su imali i imaju više frustracija.
Asade udri bagru ti svoju mi ćemo isto svoju isto morati jedan dan. Suživota sa džihadistima nema.
@ jasna Ti im se tuko zahvaljuj ,zato što si previše glupa da shvatiš da su čitav rat upravo oni nam i vezali ruke da se ne možemo braniti. Srbima su dali JNA sa svim oružjem ,logistikom ,rukovodstvom a Bošnjacima embargo ,da ih što više izgine... Misliš ti tuko da oni nisu znali šta će se nama desiti? Sve što se u Bosni ružno desilo su krivi plavi šljemovi ,kukavice koje su i bile direktno pod kontrolom tih navedenih ,koji su razoružavali naš narod i obećavali im lažnu sigurnost ,da bi ih onda ko ovce dali č3tnicima na klanje...dok su oni to snimali špijunskim avionima iznad... Ako ne vjeruješ meni - raspitaj se malo šta se u Srebrenici desilo !!! Ti im se zahvaljuj i dalje ,ja nemam razloga ,jel znam kako stvari stoje. PS: Ti isti su Srbe nagradili sa pola Bosne ,jel im i na tome se \"zahvaljuješ\" tuko jedna?
ovo je ziva istina, moj kolega je isto bio na Gardi i vidjeo je ova vina sa Hitlerom.... za zaprepastit se da se ovako nesto moze desiti...... a ti gore koji pises: koga briga u Bosni za Jevreje, nemoj zaboraviti da su Jevreji i sprijecili DALJNJI zadnji rat u Bosni.... da njih nebi i dan danas bi pucali sa Pala po Sa. Pitas kako? Clinton je porijeklom Jevrej, Madeleine Albright isto.....Njih je posjetilo to da su srbi poceli da rade nad Bosnjacima isto kao onomad Hitler nad Jevrejima..... a kako znas - oni imaju pare..... oni mogu sta sprijeciti, ako zele..... i na tome im hvala.
Svidja mi se Vas stav, uzivala sam citajuci