Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSTAFFA GARAGGICU I ONI ZNAJU DA NISU CESTITI A TI FOL NEZNAS.-
IZRAHELL-AMERIČKA TVOREVINA ZA UBIJANJE NEVINIH MUSLIMANA
Pusti ba to, slušaj ovo... Jel ko ondako da zaradi šta, a da se puno ne za***e? Radi se o poslu preko neta, kliknes par reklama dnevno i imas oko 0.80$ dnevno na pocetku, a kasnije, kao sto ja vec imam je oko 15$. Nije zafrkancija Boga mi... ko mi ne vjeruje nek mi se javi eto bar da popricamo... Eto ako hoce ko nek mi se javi na FB http://on.fb.me/1jWeVcL.
Dzaba, sta god rade Allah je vec nagovjestio pobjedu islama, pa bilo to sad ili za stotine godina.
kad se muslimani ubijaju svi sute i gledaju,malo dalje igraju fudbal i sve normalno
Da Palestina napada Izrael to bi bila druga priča mater im jevrejsku.
SMRADOVI NASTAVLJAJU S TEROROM
SA TERORISTIMA SAMO OSTRO !!!!
Nego sta su? napadaju Izraelske civile nozevima, mozda su po tebi tek razdragana djeca? postedi me bgt ...
Sa teroristima nema rasprave ni pregovora !!!! METAK !!!
Sta? nasao si se potencijalni teroristu? fino ajde ...
Nisi na intelektualnom nivou nekom posebnom, kao i vecina terorista vodjen nekim sektaskim idealima, upravo pogledao par komentara, onako vecina iz neznanja sta da odg. koristis terminologiju srednjoskolca, uz to ti ne prilici nick je ne znas da se zajebavas i da hoces, dakle mal intelekt, uz to iskompleksiran, sto ti vise odg. to je tebi hrana za mozak, samim tim necu da te hranim, imas mahanje radikalu, mozes piskarati na netu u stvarnom zivotu bi te satrali ...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Židovski i palestinski narod će sklopit mir onda kada se od pregovaračkog stola udalje posrednici, bilo da je riječ o onim koji svoju posredničku ulogu vrše transparentno, dakle prisutnošću u pregovorima, kao i oni koji to rade na netransparentan način, iz bližeg ili daljeg okruženja. Najveći problem je što države iz okruženja koriste Palestince kao sredstvo za svoje ciljeve, a to je ono famozno ¨uništenje države Izrael¨. Palestinci nemaju tu snagu, no nisu toga još uvijek svjesni, a toga su itekako svjesni lideri arapskih i ostalih država iz okruženja, od kojih su neki već iskusili neuspjeh, odnosno poraz. Židovima se mora odat priznanje za nešto što je većina naroda odbacila kao arhaično, nepotrebno i kao smetnju za ¨utapanje¨ u globalizam, a to je njihovo poznavanje vlastite povijesti, očuvanja tradicije, jezika, kulture i ostalih vrijednosti jednog naroda. I to je razlog njihove opstojnosti i njihove snage u okruženju koje sve čini da ih se porazi, i to ne politički ili vojno, nego da, kao i prije hiljadu ili više godina napuste Palestinu i krenu ponovno u ¨lutanje svijetom¨. Oni su svjesni razloga zbog kojih su napuštali Palestinu tokom više hiljada godina. Razlog je jednostavan, svaki put je to bila vojna sila koja ih je malo-pomalo rastjerala po čitavom svijetu. I kada su se vratili na područja na kojima i danas stoje spomenici, zapisi i ruševine njihovih prijestolnica i gradova, osigurali su se da se više ne ponovi ropstvo ili protjerivanje, nebitno sa koje strane dolazilo. Kada u Palestinskom narodu prevlada politička struja koja će uvažit sve historijske činjenice, skupa sa realnošću i sadašnjim stanjem, može se reći da se ovakve slike više neće ponavljati. A dotle ćemo gledati bombaše samoubojice i prosvjednike sa kamenjem ili drugim oružjem spram židovske vojske koja će odgovarati gumenim ili pravim mecima, tenkovima ili zrakoplovstvom..
u yebote sto se ti nasra