Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nešto nema ove naše bosanke vlahadije koja podržava jevrejski teror nad palestincima da daju komentare .....
pročito sam negdje komentare srbadije, gdje podržavaju Ameriku u napadima na Iran. prvo ih ta Amerika spasila za vrijeme rata u BiH jer svi znamo da je Amerika spriječila napredovanje Armije BiH i Vojske RH. Banja Luka je bila prazna ko grad duhova, čete krenule u Beograd okrivljivat vlast za izdaju :) zna se da srbi nisu odbranili Banja Luku. Nego Amerika :) pala pi poslje tog Posavima,Podrinje i bilo bi drukačije, al jok Srbi su to \"gdje ima i jedan srbin to je srpsko ko fol nebeski narod\" Drugo ta Ista Amerika Vas je srbadijo bobardovala 99 http://www.youtube.com/watch?v=j8hW81mtt6s zbog toga sto niste pustili na miru Albanske muslimane. Vi živite srbadijo u laži :) u snovima. Lažete i svijeta i Boga. i na kraju sami sebe ! Ja da budem iskren nikako ne volim Ameriku, iz milion razloga prouzrokovanii tim što Amerikom upravljaju č.i.f.u.t.i. ustvari Izrael. I to ne manje od 50 godina . Ustvari masonerija i iluminati, teški degenerici,uništavaju planetu Zemlju svjesno
@ampak da ti i ja ratujemo,a ti imas potpisan sporazum sa \'clarkom\' da nece pomagati tvom neprijatelju tj meni, i on to ipak uradi,udruzi se i napadne te,kako bi ti njemu presudio za izdaju? ja bih ga osudio na smrt
Odgovor za ampaka rvata: Duboko se izvinjavam sto sam mislio da si istocno crpsko smrdljivo govn* a ustvari si zapadno rvaCko smrdljivo govn* , nisam nasao vremena da te dobro analiziram. A sto se tice rvaCkih sranj*a siguran sam u 2 stvari: 1. Sto vi mozete da seerete i baljezgate to moje usi nisi cule. Braci muslimanima su tako bitni ti izraelski krscani da ne mogu spavati od muke. Kazu da je povecana potrosnja Cofadona jer ih od toga boli glava. 2. Kada bi ( a hoce aBda) pali pod Islamsku vlast osjetili bi sta je zivot, sta je covjek, sta je vjera, sta je duhovnost, sta je rahatluk, shvatili bi sta su bili do tad, samo obozavaoci kojekakvih kipova i duhova. Toliko za gdina. Ampaka. Do sljedecg javljanja budite pozdravljeni!
@ampak Sagorjet ćeš od tolike mržnje prema muslimana...ponašaj se civilizovano, mržnja je primitivizam...
@amoak Sagorjet ćeš od tolike mržnje prema muslimana...ponašaj se civilizovano, mržnja je primitivizam...
4 ampak . . . Ti ampak nisi h/krscanin jer si ti govn* i uopce nisi legitiman jer smrdis! A sva govn* trebaju u kanalizaciju! Znaci samo smrdis i baljezgas kao i citav tvoj nebeski ( citaj podzemni) narod. Vasa Smrdija je jedna velika solja, vidi se po tebi i onim tvojim Irinejima Grigorijima i ostalim Kacavednama, a mi se trebamo potruditi da pustimo vodu na vrijeme. Sve najljepse, Sretna nova godina!
Podrska kozoYEBIMA u njihovim odnosajimna sa ampak-om...
aaaaaa divi ješa što sam ih potpalio hahhhahhahahahha JUDENFREI
ješe, marš nazad u atmosferu