Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa Franjo i vaseljenski patrijarh Vartolomej potpisali su danas u Jerusalimu ekumensku deklaraciju s ciljem ujedinjenja hrišćana, što je istorijski događaj u hrišćanstvu, koje je podijeljeno od 1054. godine. Poslije potpisa deklaracije u kojoj se poziva na približavanje Rimokatoličke i pravoslavne crkve, papa Franjo i vaseljenski patrijarh Vartolomej održali su zajedničku molitvu u crkvi Hristovog groba u Starom gradu u Jerusalimu.
Ovaj Papa dodje Vatikanu nesto kao Obama Bijeloj kuci, lijepi izlog. Doduse ovaj je dobar, bar ne blefira kao Obama.
i vartolomeja je ljubio u ruku...cudan neki papa...nisam ga jos vidio da je zensko poljubio...
ALLAH JE JEDAN NIJE RODIO I NIJE RODEN I NIKO MU NIJE RAVAN A OVO SU DZEHENEMLIJE AKO SE NE POKAJU I NEVRATE JEDINOJ PRIZNATOJ VJERI KOD ALLAHA DZ.S.
jadan si...
Cionistima ljubiti ruke... PA TO MU JE ZIVOTNA GRESKA.
kad dodje u sarajevo poljubit ce ruku i bakiru...nemoj biti ljubomorna
Nisam vala ali ljubiti ruke zlocincima je dno dna... Papa se predstavlja kao pravedan i dobar covjek a ustvari je licemjeran hah.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo ne kontam nikako ali de
ovo je cin izvinjenja.....u povjesti je papa na silu natjerao patrijarha da mu poljubi noge......pa eto kao ovaj sad se nesto izvinjava i ljubi sve odreda :)))
Znam ali ovi su bre ubili Isusa covece hejjj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/468526/Najveca-pocast-Papa-Franja-poljubio-ruke-vaseljenskom-patrijarhu
a "bošnje" nikako da se odluče jesu za hitlera ili protiv njega? malo bi piškili , malo bi kakili...
Da vi Nedicevci i Cetnici pricajte Bosnjama o antifasizmu.
Sto Hitler nije pobio, to je Papa izljubio, dragi Papa ti ih ljubiš u ruku, a njihova djeca i unuci pred ocima citavog svijeta ruse palestinska naselja i vrse protjerivanja muslimanskog naroda, pa zar tako nisko možeš pasti ti si Vjerski vodja, a ne pokajnik......
Ja ne osporavam to da je on veliki covjek, ali to kakav su zidovi narod dokazuje historija i cinjenice, ja opet iznosim svoje mišljenje "Hitler ih je trebo sve istrebit"
Vatikan je papino prvo putovanje u region Bliskog istoka.. Kada se Vatikan preselio ?
Al' se i ovaj papa za male pare prodaje....
...saće neki kloc napisat "papa je čifut"...
I da ima dobrog PR menađera :)
i da je ovaj članak da mlade nevine povodljive vjernike povlaši :(