Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al Kaida je sposobna izvoditi samo samoubilačke napade jer je teško pretresti svakoga ko bi mogao imati skriven eksploziv. A kada dođe do ozbiljnih borbi, onda se pokaže njihovo junaštvo. Lahko je biti junak protiv žena i djece, treba se suprotstaviti vojsci i tu se pokazati na djelu. A vidi se kako to oni uspjevaju!
@DelPiero bolje da to tvoje prevedemo: \"Dzehenem je vrlo plah, u njega ce svaki Vlah da se krcka kao grah, insall.ah insall.ah !\"
AQAP će odnijeti pobjedu a murtede i kjafire teska ceka kazna na oba svijeta! LA HAVLE WE LA KUVVETE ILLA BILLAH!!!
TRECI BUDITE CETVRTI
pa ove Bespilotne Tehnologije su bolje od Playstationa 4 i Samsunga Galaxy S3 zajedno ! kada pocinje masovna prodaja Bespilotnih pada i mi obicna raja uletimo u dzihad ?
Gdje je sad onaj retardirani majmun koji je rekao da je alkaida amerika... Jel vide i sami da je jemenska vosjka potpomgnuta americkom vojskom protiv al kaide... Samo postedi nas pametovanja zaguljeni hanefijo !
alkaidini teoristi su junaci kao srbi bjeze sa bojnog polja pa i srbi su teroristi i bjeze sa bojnog polja