Traže zaštitu od siledžija
0
Jemenke palile velove zbog nasilja
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed zenama Jemena...!!! Tamo zene tretiraju gore od koza...!!! Primitivci jedni, koji nemaju nista s islamom...!!!
@@ tambura kakvi muslimani, pa kad su ti tako dobri u Jemenu, idi daj im svoju kcerku da ti je natakare crnim vrecama ko dzak krompira, nema pravo na skolovanje i tretiraju zenu gore od zivotinja...!!!To nije Islam i vjera, to je terora i ignorencija...!!!
otakd se to zove VEO?
Ne postoji pravi islam, kao sto ne postoji ni pravo krscanstvo, ni pravi judaizam....sve je do interpretacije i svako za sebe odlucuje kako ce da vjeruje. Nikad dvije osobe ne mogu misliti identicno...tako da svako ima svoj smisao sta je prava vjera i dok je vise od 1 osoba na ovom svjetu, tako ce i biti! 100 ljudi 100 cudi
Smrde su u Smrdiji i Republici Smrdskoj.
Samo zakuhavaju. I ovo je propaganda vjerovatno, previse glupo zvuci za taj dio svijeta. Da se vrsi nepravda nad zenama u svijetu, to stoji.
Iran je dobar prijatelju. Nemoj samo u Libiju ili Jemen. Ma ne bih ni na onaj daleki istok. Muslimani a liče na kineze., nevjerujem im ni sekunde.
ima razlog zasto se na carsiji prodaju serdzade sa kompasom,od kako su se bosnje nafurale da su muslimani sve im se pomjesalo.sve vas treba poslati sa porodicama u iran jedno godinu da malo osjetitte sta znaci zivjeti pod pravim islamom,ama znate vi to,zato ste i izabrali zapadne jasle da se uvucete unutra a iza monitora uzdizete kratke pantalonice,zasto niti jedan od vas ne ide u bratske islamske zemlje ha?????????????????????????????????? hijene podle,fali selo a hvataj se grada,poznato.
Ma, je\'l se to smrde svađaju međusobno? Dajte jednog škutora nabrzinu da spasite situaciju hahahahahah.........
Pa vehabije su ti donjeli ispravni islam a ko zna čemu si se ti molio cjelo vrijeme?
i ANTI-MUSLIMAN najviše, zaboravio si napisat. Biće da si neki stari komunjara.
@@ tambura hej , pa jesi li toliko TUP...?!!! Hebbale te vehabije primitivne, niti cu biti brat vehabijama niti bilo kojem drugom mracnom tipu ljudskog slljama, koji iza religije vode politiku uzasa, muslimani ili hriscani...!!!
@- @@tambura 26.10.2011. u 23:17 ocito je da ovaj ahbab ignorise ko je pravi tambura...!!! ANTI-CEETALJ , ANTI-VEEHABIJA, ANTI-USSTASA...!!! To je \"pravi tambura\"...!!!
Da je brat nebi tako pričo o svojoj braći i sestrama i o islamu.
@@ tambura hebbo te cetalj u tvoj zagadjeni mozak, pa ko da si...!!! Neces me ti uciti ko je i sta je Bog i vjera...!!! Kur\'An daje sva prava ZENI, a u Jemenu zena ima manje vrijednosti od zivotinje...!!!
tambura četalj?!!! hahahahahahahahahhaaaaa tambura, ovo samo krv moze da opere :D
Neću polemisati sa četaljom. Čeka i tebe tvoja nagrada bezbožniče.