Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturice pobozite braći svojoj a ne samo molite od one braće koja ima valjda vas tako vjera uči dvolični peroguzani
predlazem emirima emirata da kupe neki nogometni klub u nigeru...stoka arapska...
nije nama baš tako loše
ali treba pomoci dinastiju Ganic parama, oni su vise zasluzili od afrikanaca. Nek mi imamo para za rakiju i mezu holivudskih velicina, a 20 km od sarajeva je ovakvih afrikanaca dovoljno da se otkazu svi kolektivci iftari u narednih 10 godina
Ostvaruju se ciljevi koje je u Islamskoj deklaraciji postavio Alija Izetbegovic. Jos jedan ko zna koji ,mozda hiljaditi napad vehabija na Bosnjake. Od 95 do danas nije zabiljezen nijedan napad vehabija na Srbe ili Hrvate. Samo glupi Bosnjo moze trpiti da ga neko dvije decenije pljuje i gazi,kao sto to rade vehabije. Ako se Bosnjaci u iducih par godina kroz sisteme pravne drzave ne obracunaju sa vehabijama,to ce biti kraj Bosne i Hercegovine kao drzave i Bosnjaka kao evropskoga naroda. GLASAJTE ZA ZELJKA KOMSICA
I kad bi covjek organizovao neku pomoc dok bi moja marka dosla do dole bila bi ocerupana za najmanje 90% - tako da nema smisla finansirat bjelosvjetske mutljarose mufljuze i mutikase a pogotovo ne diktatorske rezime u africi... Inace bih rado potpisao da mi se od plate odbija za borbu protiv gladi i siromastva - al te pare svejedno u prave ruke nece otici. Sjetimo se samo sta smo mi dobijali u ratu od silnih doniranih milijardi. Nista. A skoro ni to.
Nema više ni guštera,obralo se
@Duspa U potpunosti se slažem s tim što si rekao @Konj ..e baš si konj
bas si konj. Komentar ti je strasno glup.
Bitno je da nema šta jesti ali ima dijete.Jako pametno.
Dok se u Europi troši 14 milijardi godisnje na kucne ljubimce, dok poznate licnosti tipa Lady Gage kupuje odjecu koja kosta stotine hiljada dolara ( a pritom nekom bude idol ), dok neki šeici narucuju zlatna auta, NEKI UMIRU OD GLADI.... Svijet treba da se stidi.
Ovi ljudi zaslužuju svu pomoć