Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma kad je evropa tako stabilna sto se onda plasi izlaska britanije ? sve je to na klimavim nogama
Al' taj domino efekat ne mora da bude nužno loš.. Lijepo se vidi koje su države procvale nastankom EU, a koje su potonule, naročito demografski.. Niti je ta birokratska kreacija nužna, niti je iko vjerovao da je vječna. Englezi sigurno nisu. Oni su tu dok su imaju solidnu korist i dominantnu ulogu, a Švabo im to malo po malo preuze... Vječno ta borba za prevlast Germana stvara turbulencije u Evropi..
Skraćenice. Britanija izlazi- Brexit. Npr. Srbija ulazi- Srbin.
@fantom slobode bez pretenzija da ikoga uvrijedim. to je tako kad povežemo riječi. :)
ide Britanija pa-pa....
@fantom slobode ode pa-pa
@fantom slobode išli bi pa-pa da nije ubijena ova MP....sad više nisam sigurna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Raspadom EU vjerovatno će doći do Trećeg svjetskog rata. Mislim da ovi iz Istočne Evrope nisu toliko glupi.
@Napacen EU ce se raspasti kao sto se i bivsa Jugoslavija raspala, vidjet ces..ne moze se praviti unija od vise naroda/ nacija....EU dajem zivota jos 30 tak godina amedju ostalog i njih ce administracija i birokratija kostati na kraju kao i nedostatak zajednicke vanjske politike. To je moje misljenje. Sjedinjene Drzave su nesto sasvim drugo
@fantom slobode Prije ćemo se mi ovdje dogovoriti ko govori kojim jezikom nego to. Tu neko mora biti glavni, a kada imaš toliko moćnih država i nacija u istom timu, mora doći do raskola.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)