Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva morbidna bljuvotina onih koji primaju americke pare preko raznih americkih i zapadnjackih NVO-a koji ordiniraju u ovoj okupiranoj zemlji. Uzalud vam trud guslaci, kolonijalizam i imperijalizam su na izdisaju i sve vise naroda svijeta se budi i kaze No Pasaran! Chavez je otisao, ali njegovo djelo i ideje ce zivjeti vjencno i biti vodilja svim potlacenim ljudima svijeta!
Amerikanci, Englezi i Francuzi su najomrazeniji narodi na svijetu i to ne mogu izmijeniti ni hektolitri ove propagandne dijareje koju serviraju kroz poslusne medije. Mogli su neko vrijeme kako hoce, ali nece jos dugo!
Nadam se da se ta era navedena u naslovu nije završila (
to samo od Amerike zavisi. tako da je odgovor NE
Bubni.com vam omogućuje slanje anonimnih ili krivotvorenih SMS s prilagođenim brojem pošiljaoca. Možete napraviti podvala sa prijateljeljevog broja ili ga koristiti u marketinške svrhe.
Potpisujem. Sipci u sred Pristine digli Clintonu spomenik a u nas se puca po USA ambasadi. Sramota.
ma ne treba nam ni komunizam ni kapitalizam.. treba nam nesto novo.. inovativno gdje cemo svi imati sve a necemo biti uskraceni ni za sta.. ( na principu "koliko radis takav zivot mozes priustiti") glupo zvuci znam ali jedino tako mozemo svi biti jednaki.. napraviti jedinstven zakon kojeg cemo uvjek morati postovati i postivati.. kojim ce biti stalno odredjen "budžet" i uvjek na isti nacin podjeljen takodjer svakom predsjedniku (vladar ili sta vec) nakon svake godine mu se sudi (bilo da je bio posten ili ne). Jer uz svu ovu inovativnu tehnologiju i kojekakva cudesa treba novi nacin vladavine..... dok i on ne zastari pa opet nesto novo smisliti... ali mi kao mala drzava tu nemozemo nista...
alllaah aalaaah majkaa klaanja pet vakat namaazaa
majq cionisticku
...dominiče, to ti je otprilike ovako : 1. učinim te golim, bosim, gladnim i žednim 2. onda ti dam second hand odjeću, obuću, pasulj iz 50 i neke i frišku kolu 3. a ti onda vrištiš od sreće ...ako zatreba pojašnjenje, javi...
Odlaze kritičari američkog nezajažljivog imperijalizma, a Amerikanci su se pobrinuli da idu preko reda... Snažna poruka onima koji još uvijek žele kritikovati američku demonkratiju...
bosanki muslimani kojise sada nazivaju bosnjcima svaki bi dan trebali zahvaljivati velikoj i mocnoj americi sto ih je spasila i omugicila da opstanu. u sarajevu-vrhbosni, trebao bi biti spomenik americkom vrhocniku clintonu, a beiha bi trebala uvesti dan zahvalniosti americi. isto vazi i za hrvatsku i kosovo. hrvati su slicni ignoranti i tupani kao i muslimanio. jedino albanci shvacaju donekle koliko im je amerika pomog;la i to cijene. postoje samo dvije zemlje koje su vrijedne spomena: amerika i njemacka.
svaki musliman koji iole drzi do sebe mrzi Zapad i Ameriku tako da nam takvih ne moze nedostajati ...
sigurno da moze, i sigrno da hoce, ali je za sada kapitalizam ubjedljivo najbolji sistem za eliminaciju siromastva smisljen. to je cinjenica. kada ce doci bolji sistem, ostaje da se vidi.
@hmmm Vidi dijasporca sto se javlja iz njemu najdraze a.m.er.i.ke! Ja vala nista u kuci a.m.e.ricko nemam! Sve Japansko Ti sigurno pises sa svog skupog njesra zvanog ajfon! Hajde sad mrs u a.m.erik.u ,j.e.bli te oni ,najveci t.e.ro.ri.sti na ovom svijetu! I njima ce kraj kad tad
@paralela ...ukratko, švedska...
ako je neko protiv kapitalizma, ne mora znaciti da je za komunizam. moze se stvoriti neki novi sistem na zdravoj demokratiji i humanosti, pravicnosti, socijalnoj svijesti...neki oblik koji nije ni jedno ni drugo.