Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prica sa Kerijem i US je ista kao kad prostituka vice" ja sam nevina". Histerija zapada pokazuje da su umesani ali nije kako su planirali.
Kako placu a jos nisu ni dobili po picki.....
Docekali jadnici da prkose Americi. Hajmo gledat' ovako: Americke intervencije u Iraku(Kuvajtu), BiH, Kosovu, Afganistanu, Iraku (drugi put), Libiji, Egipti, Siriji, a ruske u Gruziji i sad mozda u Ukrajini = 8:2 za Ameriku, a da ne racunamo raspad SSSR-a (Ceska, Poljska, Slovacka, Latvija, Litvanija, Estonija itd) tako da ne provaljuj se i plus sto je Ukrajina udaljena nekih 10 hiljada km od Americke granice pa kad Rusija se upetlja negdje u avliji Amerike onda se javio kao sto ovi njima to rade vec desetljecima!
Real Majke mi,citao sam tvoj komentar par puta i nista skonta nisam. Sta si htjeo reci majke ti ???
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pazite se Rusi, ako dirnete Ukrajinu Ameri će vas demokratizirati...Ima li kutka u koji Ameri ne guraju svoj nos...
ovdje ako ga gurnu... ne pomenu obama bezveze ' sah i hladni rat '
vratiti će se jednom to njima, ponašaju se kao bogovi kojima se cijeli svijet treba klanjati, kao EU im saveznik a ona američka ministrica je izjavom *ebeš eu"pokazala kako neovisno tko im bio saveznik oni rade po svome i svi drugi su nebitni i nemoćni pred njima.