Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Humanista čovjek, držao stražu
Hahaha.Bio na punktu pa se slikao sa zastavom.Slucajno.
Zar je moguce da ce mu neko povjerovat u ovo. Logicno je da laze, nece ni priznat. Iz njega treba izvuc sto vise informacija o ostalim Bosancima tamo i smaknut ga.
otiso sirit evanđelje po Baketu
Čovjek bijo humanitarac nikakav zločin nije napravijo samo pomago napadnutom narodu. Pustite ba insana glupanderi smrdljivi...kolko vam treba da se naližete kršćanske gu*ice.
Seljanine islamisticki. I tebe treba uhapsit pa malo maltretirat. Zato sto si nepismen i glup. Tacno nije trebalo uvodit internet po selendrama da se trogloditi ne javljaju.
Laze kao pas.
Otiso decko da vidi kako je biti mirotvorac u Siriji.
sta je sa ovim Jasarevicima, prvo Mevlid, pa sad ovaj :D
ma jok on je bio u logistici hahahahh treba ga zamuda obisit u po Sarajeva ebo mater svoju teroristicku otiso tamo klat nevine ljude zbog izopacenog tumacenja vjere fuj
Ma nije ovaj je bio kuhar.
Slobodna sirijska vojska je u ratu protiv Isila koliko ja znam.A on s njima caskao na punktu.
Duša draga