Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je li vama, "novinarčići", jasno koja je vijest ovdje? NIJE da je superbrzi voz izletio iz šina, nije, nije, definitivno, vozovi izlijeću, ne baš svaki dan, ali izlijeću. vijest je da je on jurio nekih 350-400 km na sat, izletio i NIKO NIJE POVRIJEĐEN. oni prave takve vozove da mogu furati brzinom manjeg klipnog aviona, i opet kad iskoči NIKO NE BUDE POVRIJEĐEN. pitajmo se KAKO? genijalci su!
ops.. dva puta 'su', pardon
snijeg jeste snIJEg, ali su padavine i nevrijeme su sNJEzne opet gramatika na klixu izletila iz sina. u punoj brzini.
ko mu je kriv kad je superbrzi, to se kod nasih vlakova nemoze dogoditi
jeli to onaj lokal sto vozi na relaciji Badina-Dovlci ili mozda Drozgometva-Pendicici. VOZDRA ODOH NA MLADU PRASETINU UZ PIVCE I LAGANE SPRICERE U DRINOVCE NARAVNO. VOZDRA HERZOG IZ BRADINE HERCEGOVACKE
Ide vlak u njemu Manijak!