Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo od drzave,svaka cast
Čudo od japanskog naroda, bez njih nebi bilo ni takve države
Kupi japanski proizvod i ne sekiraj se, pokvarit se nece, sto se za njemacke proizvode ne bi moglo reci
Osim Nissana koji je ustvari Renault g*vno.
Samo merc ili bimmer druze
pa kad ti ne radi bosnjo iz kalesije, lahko je tako
Disciplinovan narod kojemu je cistoca i doslijednost na prvom mjestu
Kazu svima koji prijave nestanak torbe da je nisu ni predali. I eto 100% ucinka. Hahahh.
Oni su totalno druga dimenzija svega
cast kod ovog naroda je iznad svega nesto sto je potpuna nepoznancia nasim politicarima i funkcionerima u nasem drustvu...rad, tacnost, postenje, istina...nema lazi, kradje,korupcije, manipulacija, sebicnosti....samo i jedino rad za opce dobro a tada ce svima biti dobro
Za to vrijeme srbi izgubili Jugoslaviju, Crnu Goru, Kosovo, izgubili ono malo postenja sto su imali, a jos nije gotovo. Doduse, dobili su devijantno drustvo u kome glavnu ulogu imaju sadisticki nastrojeni kriminalci i plastikom deformirane zene.
Trebaju balkance zaposliti pa ce da vide kako se gube koferi.
Kod nas nema dana da ne zagube 😅
Da mi je onaj jedan Hattori-Hanzo mač da siječem lubenice.
A nema daš dvije ovce da cuvs jednu izgubi
Nikad mi nije bilo jasno kako se prtljag moze zagubiti sem nemarom osoblja koje radi sa njim, neodgovornoscu i bahatosti. Japanci su ljudi koji se ponose svojim poslom bez obzira koji to posao bio.
Svi da se ugledamo na ove ljude!