Sedam teških dana
0
Japanska tragedija u 60 sekundi
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@atomska centrala Na koji \"normalan\" nacin??? Da mi znamo u pola baratati nuklearnom tehnologijom svaka kuca bi imala po jednu. U Japanu se je desilo \"nemoguce\". Ali i to se zna ponekad desit\'. Ha ya.
Sto su pravili atomske centrale ?Sto nisu proizvodili struju na normalan nacin? I mi imamo u komsiluku jednu takvu na hrvatsko slovenackoj granici pa ako pukne odosmo i mi u helac ni krivi ni duzni. Sto se tice tragedije sto jest jest zali boze nevine ali danas u svijetu umire svakih 5-6 secundi jedno dijete od gladi pa niko nista, to dodje nekoliko miliona djece ni krive ni duzne godisnje pa nigdje nema ih u medijima sirotinja nikog ne interesuje. ---------japan ima lovu pa se svi interesuju po meni puno veca tragedija je to sto ta djeca umiru a bogati bacaju hranu to ja zovem lazni moral.
Imamo mi dovoljno svojih vlasititih nerijesenih problema u BiH! Lako cemo mi za Japan!
KOJA TRAGEDIJA... VAZNO JE DA MI NISMO UPUTILI NI LJEKARSKU EKIPU, A KAMOLI LJUDE DA TRAZE ZIVE... ZALOSNA JE BiH !!!