Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebiga ako se tebi sve treba nacrtati, nemoj misliti da treba i drugima.
pročital se kadgod ono što se napiše? \"zatim ga raskomadali, a ostatke bacili\"??? \"dva od tri Japanca priznala\" je li vama jasno šta ovdje piše?
Komuinjara sam bio prije rata. Komunjara sam i sad. Prezirem muslimane, pravoslavne i katolike \"na baterije\" koje su imale partijsku knjižicu, a 1990-e otišle na božić ili svoju prvo klanjanje. Komunjara ostajem, i ostaću komunjara dok sam živ. Krimos, treća generacija ateista, i treća generacija ponosnih komunjara.
Ostatke nisu trebali baciti tek tako. Kosti su trebali dati nekom psu da glođe.
Ja, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine...
bilo hladne pive uz rostiljcic?
ne palamudi..vi prijeratne komunjare ste sad nejveci vjernici i najvise znate sta ci biti na ovom i na\"onom \'svjetu i ko sa kim upravlja....
@asd Tako je. To sam ja oduvijek govorio. I sada do ležim iza rešetaka isto to govorim. Recite iš šejtanu i jedini sud je božiji sud.
ne sekirajte se. vas ce sigurno kazniti - vi koji ste uzeli kamen za boga. dolar za boga, zenu za boga, sefa za boga, dunjaluk za boga. vas ce stici kazna i na ovom i na onom svijetu. a pravo znacenje rijeci kafir nije nevjernik nego onaj koji nesto sakriva, prikriva. znaci neko zna za istinu ali opet nece da je prihvati. eee covjece zasto das da sejtan tobom upravlja. jedina sloboda koju covjek moze imati jeste kada spozna da iznad boga niko nema veci i da bog nema posrednika.
Nisam znao da se začin \"kari\" pravi od pečenog ljudskog mesa :S
boze kazni nas....
Fuj. Ko sve danas ima pravo na život, to je čudno. A mogu zamisliti kakvi će dolje komentari biti i kako će šale zbijati sa ovim.