Najveće zračenje od 2005.
0
Jaka solarna oluja pogađa Zemlju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje za admina koji je ovo postavio, je li ti strani tekst stavis u google translation (prevoditelj) pa onda taj prevod prevodiš na naš (pošto ono doslovno sve prevodi) ili si naučio engleski ili neki drugi jezik sa TV-a.
HAARP ce spaliti zemlju a ne sunce, HAARP je masina koju su prvi ameri napravili na Aljasci i sad je svuda po svjetu. Navodno su za naucne svrhe. Izguglajte HAARP to je masina koja stvara zemljotrese, tsunamije i kontrolise oblake i vremensku prognozu. To je ogromna mikrovalna pec. Sve je to dio velikog plana iluminata il koga vec za novi svjetski poredak da uniste i vladaju svjetom. Mamu im!!
...i kod mene problemi sa mob.
ima li još neko problema s mobilnim, il samo ja?
Hajd ako Bog da pa nebil santralu S.D.A odnijela u tri lijepe p.m
Mobilna mreza ne radi? Jesu li to vec soprzeni sateliti?
Da nas hoce sprzit konacno !!! Ljudi su zasluzili da ih nema...
MA boga ti? I o ovome ste pisali pročle godine i tad je bilo najveće od osamdesetih godina. Ne znate ni šta pišete.
...bas me briga ja sam kupio kišobran!
Nije to lose...za onaj burek u svemiru