Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto se o ovom i pisu clanci, ovo nije nesto sto je rijetko u Palestini. Svi se nerado sjecamo okupacije Sarajeva, i svi pricaju kako je to najduza vojna okupacija jednog grada na u historiji, al je cinjenica da je citava Palestina vojno okupirana vec preko 30 godina a niko od vecih zapadnih medija ni ne spominje. Izraelci rade sta god hoce; uzimaju zemljiste koje hoce, istjeraju ili ubiju bilo koga ko im se imalo prkosi....... A krivi za ovo nisu ni Palestinci pa cak ni Izraelci, krivi su prokleti Amerikanci koji Izraelu pomazu pri mucenju ovog jadnog, bespomocnog naroda!!!
Ko ubije jednog nevinog covjeka koda je ubio citav svijet .Ko ubije jednog izraelca oprastaju mu se svi grijesi.
Jevrejska govna
A vidi samo face na ovoj slici :))) Teroristi i zasluzuju smrt , miran i dobar narod zasluzuje prosperitet
Rep.HR je uznemirena posto iz vojnih krugova je saznala da su Srbi dobro se ukopali i utvrdili u mjesto Jasenovac procenjuje se da ih najmanje 600'000 dobro ukopano cak su primjecena i pregrupisavanja pomocu specijalnih tehnika zvana Klizista... takodje u okolini jasenovca su primjecena tri borbena traktora marke IMT
Odmah onu trojicu Izraelaca žive oguliti, snimiti i poslati Jevrejskoj gamadi.
Hajde sada da zamislimo šta bi bilo da su Palestnci ubili Izraelskog tinagera: BIO BI POKOLJ isto se desilo 2005 i ubijeno je 97 palestinaca jer je slučajno ubijen bio 18 godišnji Izraelac. CRKNITE ZIONISTIČKI REŽIM I PUSTITE PALESTINU VIŠE NA MIRU!!!!
Propast Izraelcima, sloboda Palestincima! Žalosno je to što im se dešava. :(