Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CIA & Mossad zavjera.
Gdje zbola vidi noza ko nov
jes' vala, glupi ovi cifuti, donijeli noz gajnc nov i stavili tu da ga se fotografira, a zaboravili za genijalca zeku koji ih je odmah provalio..
Pa dragi Klix "novinari", zar ne razumijete da riječ "upucan" ima jako negativne konotacije i da loše zvuči. Više je dio žargonskog nego novinarskog registra. Molim vas da je izbacite iz upotrebe.
Nož kojim je uboden vojnik sav je od krvi, kladim se da su rane jako duboke i opasne po život...
Gdje ces svog zaklat - taj jadni prodavac tamo je Arap....Stvarno, gdje im je pamet, braci Palestincima? A i tom Arapu je bolje da ga je na smrt izbola, jer ako se vrati kuci zaklace ga njegovi sto je pomagao Izraelcu... Koji su to hajvani...
Ima li igdje tog hezbolaha.. a da zauzeti su ubijanjem civila u Siriji samo zato što ne kažu da je Alija bog.
Pa naravno nece valjda oskara dobit !!!
Izbola ga i pokusala prodavaca izbosti , ali vidi cuda bas zanimljivo na nozu ni kapi krvi ...
zasto onda noz nije krvav ako ga je zbola ???
Neka Allah Uzvišeni da ovoj velikoj heroini vječni mir u Džennetu lijepom... Bis'millahir-rah'manir-rahim! El-hamdu-lillāhi Rabbil - 'ālemīn, Errahmānir-rahīm, Māliki jev-middīn. Ijjāke na'budu ve ijjāke nesteīn. Ihdi-nessirātal mustekīm, sirātallezīne en'amte 'alejhim, gajril-magūbi'alejhim ve leddāllīn. Amin!
@Kwaka , ja isto vjerujem da je ona sada u raju, ali ne zbog pokusaja ubojstva vec zato sto je bila mlada i naivna, jos uvijek dijete. Zali Boze mladosti. Ona je zrtva onih koji su je nagovorili da na dugu cijev ide kuhinjskim nozem. Njezina smrt na njihovu dusu. Neka Bog podari spokoj dusi njezinoj, a ozlijedjenim brz oporavak.
@kje možda joj je samo svega bilo dosta, maltretiranje cijelog života, ebo i takav život,
Žao mi cure. Da je baš nikako nisu mogli savladati ili raniti, nisam baš siguran. Ne branim ja nju, ali možda je moglo doći do promjene u njenoj glavi, ali sad...
nema kapi krvi na nozu...nadam se da nije pratilac isilove ideologije bila da postane sehid
Prije svega...Demokratija nalaze da se ovakvi slucajevi privode a ne ubijaju...2. Krv isto sataraas, 3. Noooz cist ko suza, pored toliko sataraaasa.... Ovo nema ni u najglupljim filmovima....