Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE PALESTINE!
prigodna posjeta svakako mi postajemo kako je krenulo palestinci, namecu nam hdz snsd i osmorka rukovodioce kluba bosnjaka u domu naroda
Ako cemo realno, Izrael je postojao prije Palestine.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
u njemu nema nikakvog dobra.
Ima, ljudi se vratili u svoju Bosnu odakle su ih srbofili okolni izbacili. Bosna treba dosta toga nauciti od Jevreja.
NIJE PROBLEM, NEKA DODJE, IDE U ARABIJU, ONO STO MENE U SVEMU OVOM ZANIMA, COVIC KAZE DA JE ALUMINIJUM NAJVECI IZVOZNIK U BIH, OK, VJEROVATNO JE TO LAZ, JER COVIC LAZE KAO PSETO, MEDJUTIM ZANEMARIMO SVE TO, ODAKLE ALUMINIJUMU STRUJA POSTO SVI ZNAMO DA JE CAKA ZA ALUMINIJUM IMATI STRUJU, TJ. DOBITI JEFTINO I BAGATELU STRUJU. E SAD ME ZANIMA, DA LI IH OPET FEDERALNA VLADA DOTIRA SA STRUJOM IZ EP BIH ILI EP HZ HB? AKO JESTE, NEKO BI TREBAO ICI U ZATVOR?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovde nisi dobrodošao...
Dobro došao Benjamine. Bošnjaci nemojte zaboraviti da nije bilo Jevreja da danas ko narod i država ne bi postojali, ili bi postojali kao Kurdi. Da su se pitala naša arapska braća davno bi nama mezar bio i iskopan i zakopan.
Koji ces nam krc
Nemoj ziv bio
treba vratiti sa aerodroma ovog cionistickog teroristu
Mostar ce imati muslimanski, pravoslavni i katolicki dio. Izrael ce ”biti gazda. Bas kao u Jeruzalemu.”
Gledaj ti ovih glupih Bošnjaka. Samo šta znaju, jest graktati - “FREE PALESTINE”, iako su Palestinci bili za Miloševića. Zato vas zapad ne j*be ni 2% jer ste glupi ko k. Ono se pita što mu je zapad dao ovakvu državu? Pa jer si glup ko k.
Ne treba nam Izrael, isto ko ni Rusija…
Dolazi mu sagovornik po mjeri i statusu iz podzemnog. Njega ni njegovi radikalci neće dokle je došlo. Koja ironija...ustaše i jevreji saveznici.
Izrael je veliki prijatelj BiH i Bosnjaka. Nisu gostili Slobodana Milosevica dok se desavao genocid i prvi su zagovarali za sankcije Jugoslaviji. Priznali genocid i postuju zrtve. Treba ga docekati kao velikog prijatelja BiH kao sto i zasluzuje.
Jest da je Bošnjo normalan. Ali njemu je srce ko katedrala kad vidi onog zakrabuljenog islamistu sa RPG-om kad počne arlaukati - “Death to Israel”.
onaj iko gdje se moze kupit sniper
Bujrum ne treba nikoga odbiti, razgovarati sa svima, kad ga prihvata cijeli svijet sto mi ne bi. Sta je s arapima, pa vole ga sad vise nego mater svoju
Odvedite ga na zid plača na Pale...
Spašavanje vojnika Rayana, spašavanje zračne luke Mostar.
Nije nikakav govor mržnje, ali si i ti i čitava ta tzv država Izrael nepoželjni u BiH! #FREEPALESTINE🇵🇸