Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci nema puno razlike izmedju vama i IDIL-a
ša je pisac htio da kaže
...vidi bagdadija što se "prepakovo"...
...jbt, 1 komentar, 2 balije...
treba tebi muda oktinuti
Gdje nam je kujica "elenora r." sta ona kaze na ovo :):)
Franziskus1 slazemo ti se sa starom i sestrom isto :)::):
ZALOSNO JE STO STE VI MUSLIMANI I HRISCANI SLIJEPI, A KADA CE TE SKONTATI KAD BUDU ATOMSKE BOMBE IZ IZRAELA LETILE NA SVE STRANE SVIJETA. JELI VI ZNATE DA KOD ZIDOVA NEMA RAZLIKE HRISCANIN I MUSLIMAN VI KAD BUDETE ZIDOVSKU KNJIGU PROCITALI KOJOM SE ONI SLUZE VI CE TE TEK TADA SKONTATI KO SU ONI. ZA ZIDOVE JE SAMO NEKE MALE DETALJE DA VAM IZVADIM IZ TE NJIHOVE CITULJE SA KOJOM ONI KNJIGOM NAROD SVOJ LAZU NAPRIMJER -- ISUS JE PEDOFIL RODILA GA MAJKA JER JE KURVA BILA HRISCANI SU NASE SVINJE ZENE SU NJIHOVE SVE KURVE SVI KOJI SU RODZENI KAO HRISCANI HRISCANSKE ZENE SU SPAVALE SA PSIMA I SA SVINJAMA SVI SU HRISCANI SVINJE I PEDOFILI A ZA MUSLIMANE KAZU DA SU ISTI MUHAMED JE PEDOFIL I NJEGOVA JE MAJKA SPAVALA SA ZIVOTINJOM I SVI SU MUSLIMANI PSI MI ZIDOVI OVO JE NASA PALNETE NAMA SE ONI MORAJU KLANJATI KAD TADA MI CEMO SVE DA HI UBIJEMO I RAZAPNEMO KAO ISUSA I ZAROBILO I MI ZIDOVI MI CEMO IMATI SVI PO 270 ZENA I PO 2000 ROBOVA I SVI CE ONI DA ROBUJU KAD HI MI OKUPIRAMO TO JE izrajel
Dakle, prvo su vam Ameri bili krivi sto su napali Irak i svrgnuli Husu. Sad kad rukuju ISIS u rukavicama, opet vam ne valja.
Dobro je, vehabije, sta ste zapjenili. Prvo, jedno je sjekirom, a drugo nozem. Drugo, od samih rijeci ne padaju glave. Da ISIS i El Qaeda samo pricaju, ne bi bilo nikakvih problema.
nego šta ,,crna zastava,, koliko je samo zla svijetu nanijela ta ,,pogana,, država Izrael, što je zla dolazi od njih.
Kreten.
nemoj samo sjekirom zivota ti
ovo nije "teroristicka retorika". ovo je demokratsko iznosenje svog stava
Lažu da je išta rekao. Ovu vijest su prenijeli Zapadni mediji.
Sta da je npr. onaj Iranac ovo rekao?
Uveli bi im demo(n)kratiju... Hitno!
u najmanju ruku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bla bla bla izrael ne postoji to je plestina a njeni gradjani su cionisti iz rusije evrooe i amerike ateisti koji veruju samo u dolare pravi jevreji su zrtve ovih monstruma
h..ebo majku svoju ti bi glave osjecao majku ti tvoju
Jos jedan dokaz da su nacija imbecila i retarda Oni su rak rana ljudskog roda Cinonisit imaju 10 puta veci procenat mentalno-retardirane novorodjene djece od svjetskog prosjeka , zato sto se hebu u familiji
Franziskus1 gdje si hebo ti jaretu mater pa si sestru napravio :):):) Zar si ziv, nisu te u Maoci okrenuli na raznju :):):)
Franziskus1 sta zar ti nije rekla tvoja mamica :):):) ona im svesrdno pomaze otkljucala je svoju garazu i prima sve redom :):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Inace, ovakvi su bas njezni i posteni ljudi...Fuj